Se întorc ploile în mai multe regiuni ale țării. Unde sunt anunțate precipitații. Prognoza meteo ANM miercuri, 2 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 aug 2023, 04:40

Prognoza meteo ANM pentru ziua miercuri, 2 noiembrie 2022

Sursa: PixaBay

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 2 noiembrie 2022, a fost publicată. Iată în ce zone din țară se întorc ploile, dar și ce se întâmplă cu temperaturile.

Luna noiembrie a debutat cu temperaturi mult mai mari decât ar fi normal, iar Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că și în zilele următoare vremea va fi caldă. Iată ce se întâmplă cu precipitațiile și cum va fi vremea la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo ANM miercuri, 2 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Pentru ziua de miercuri, 2 noiembrie 2022, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță vreme caldă pentru această perioadă a anului, cu maxime termice cuprinse între 15 și 25 de grade. În noaptea de miercuri spre joi, minimele se vor situa între 4 și 13 grade. 

În partea de sud și sud-est a țării, cerul va fi variabil și se anunță vreme bună. În restul țării, cerul va mai prezenta unele înnorări, iar în timpul nopții va ploua slab.

Vântul va sufla slab și moderat în majoritatea regiunilor, iar în partea de sud-vest, nord-est și la munte va mai prezenta unele intensificări.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maximele anunțate de ANM pentru ziua de miercuri, 2 noiembrie 2022, sunt peste valorile normale pentru data din calendar, vremea fiind deosebit de caldă.

Citeste si: Ce se întâmplă cu vremea la început de noiembrie. Prognoza meteo ANM marți, 1 noiembrie 2022

Vremea în București miercuri, 2 noiembrie 2022

La București, ANM anunță un cer variabil în cursul zilei de miercuri și un vânt care va sufla slab până la moderat.

Maxima din termometre va urca până la 25-26 de grade, iar atmosfera va fi una plăcută întreaga zi. În noaptea de miercuri spre joi, minimele se vor situa între 10-11 grade, iar cerul va rămâne senin.

Vremea în Brașov miercuri, 2 noiembrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță că temperatura din termometre va crește și mai mult în cursul zilei de miercuri, astfel că se vor atinge 20 de grade la orele prânzului.

Vremea va fi frumoasă, iar cerul mai mult senin. Noaptea se anunță nori joși, însă nu vor fi condiții de ploaie, iar minima va fi de 8 grade. 

Vremea în Constanța miercuri, 2 noiembrie 2022

Se anunță o zi de miercuri cu mult soare la Constanța și cu o maximă de 23 de grade. Vremea va fi frumoasă atât ziua, cât și după lăsarea serii.

Chiar dacă noaptea cerul va fi parțial noros, nu vor fi condiții de ploaie și se va înregistra o temperatură minimă de 12 grade.

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.