Program TV „Aripi frânte”. Vezi online episodul 51, subtitrat în limba română VIDEO. Nefise, dărâmată de tot ceea ce se întâmplă în jurul ei

Autor: Bianca Hriscu

Nefise nu mai poate suporta tensiunile din jurul ei

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 51 al serialului turcesc „Aripi frânte”. Îl poți urmări la TV, dar și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Aripi frânte” a ajuns la episodul cu numărul 51, iar în această seară se anunță noi scene care îi vor ține în suspans pe telespectatori. Ce o va aduce pe Nefise la capătul răbdării?

Ce urmează în episodul 51 al serialului turcesc „Aripi frânte”?

După ce a fost la un pas de moarte, problemele par să nu se mai termine pentru Nefise.

Familia acesteia este mai destrămată ca niciodată, iar faptul că nu îi poate face pe cei dragi să se înțeleagă o afectează foarte tare. Problemele dintre Cemre și Zeynep îi vor pune capac lui Nefise, iar aceasta va avea o reacție neașteptată.

„Ajunge, gata, ajunge! Decât să vă văd așa, mai bine muream!”, le va spune Nefise copiilor ei.

Mai mult, Nefise este foarte îngrijorată pentru că Muzaffer ar putea afla din moment în moment faptul că Emre este adevăratul său fiu.

Kemal a făcut în așa fel încât Muzaffer să afle că fiul lui trăiește, totul pentru a o lega din nou pe Nefise de el, având în vedere că este singurul care știe acest secret.

Muzaffer îi va mărturisi lui Onur că fiul său trăiește, lucru care îl va lua prin surprindere pe acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Între Zeynep și Onur va avea loc un nou conflict puternic, iar Onur își va pierde cumpătul și o va brusca pe femeia iubită. Cum se vor derula lucrurile între cei doi și dacă vor găsi cea mai simplă cale pentru a face pace poți vedea în episodul 51 al serialului turcesc „Aripi frânte”.

Citeste si: El este cel mai important și iubit bărbat din viața frumoasei Cemre din serialul Aripi frânte! Iată cum a fost surprinsă tânăra actriță Gizem Güneş alături de fratele ei mai mic!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Aripi frânte” pe Kanal D

Serialul „Aripi frânte” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit de patru ori pe săptămână, de luni până joi, de la ora 20:00. Este un serial care i-a cucerit pe telespectatori, povestea de viață a lui Nefise și greutățile pe care le are de înfruntat ținându-i în suspans pe telespectatori.

Serialul poate fi urmărit și online, subtitrat în limba română pe https://www.kanald.ro/live.html.   

Au mai rămas doar câteva zile până când fanii serialului vor afla cum se va încheia această poveste, având în vedere că ultimul episod din „Aripi frânte” va fi difuzat pe 10 noiembrie.

Citeste si: Când va fi difuzat primul episod din serialul turcesc, Totul pentru familia mea, la Kanal D! Iată când va începe noua producție, care va aduce în atenția publicului o poveste tulburătoare de viață!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.