Viviana Sposub pleacă din România. Decizia radicală luată de vedetă: ”Am emoții foarte mari” Ce destinație a ales prezentatoarea TV

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 02 aug 2023, 03:25

Viviana Sposub pleacă din România

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub le-a dat urmăritorilor săi o veste neașteptată, vedeta urmează să plece din România.

Viviana Sposub se numără printre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi. Recent, vedeta a anunțat că va face o schimbare majoră în viața ei și va pleca în America, însă nu înainte de a obține viza. 

Ce planuri au Viviana Sposub și George Burcea

Citeste si: Ileana Sterp a mers a cincea oară la dermatolog, însă cu greu s-a abținut să nu plângă din cauza ultimului medic: "Cred că are probleme psihice, eram șocată!"

Viviana Sposub traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și și-a dorit să le împărtășească asta și fanilor ei. Vedeta plănuiește să plece în America, nu singură, ci alături de iubitul ei, George Burcea. Se pare că frumoasa prezentatoare TV are planuri mari de viitor. După ce a cucerit publicul din România, aceasta vrea să dea lovitura și la Hollywood.

Recent, Viviana Sposub a făcut un video pe TikTok în care își anunța fanii că merge să aplice pentru viza de America, pe care a și primit-o între timp.

Citeste si: EXCLUSIV! Viviana Sposub, olimpică la limba română. Cu ce medie a terminat, de fapt, liceul prezentatoarea matinalului Dimineața cu noi

”Chiar așa dragii mei, plec, astăzi, către interviul pentru viză America.

Sunt fericită că m-am trezit la timp, am fost gata destul de repede, am emoții foarte mari”, a spus Viviana Sposub într-un video pe TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Șatena este în culmea fericirii că va pleca în Los Angeles alături de George Burcea, fiind o mare realizare pentru ea, iar această reușită trebuia sărbătorită. Cei doi au ieșit în oraș și au luat masa pentru a celebra faptul că vor pleca în America în curând.

Deși toată lumea credea că cei doi vor începe o viață nouă peste hotare, mai exact în Los Angeles, ei bine, prezentatoarea TV nu plănuiește să plece din România, momentan, ci îl va însoți pe George Burcea la premiera serialului ”Wednesday”.

Este bine cunoscut faptul că actorul va apărea în câteva episoade din serialul care o are în centrul poveștii pe Wednesday Addams, din Familia Addams, serial care a fost filmat în România.

Filmările au avut loc în studiourile din Buftea, dar și în țară, de exemplu, la Castelul Peleș. Producția va putea fi urmărită pe platformele de streaming din această toamnă.

Citeste si: Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

 

@viviana.sposub Dacă aveți întrebări despre viză, le puteți lăsa în comentarii🇺🇸 #vizaamerica ♬ sunet original- viviana.sposub

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.