Cum a reușit un bărbat să ascundă de soția sa că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto. Motivul te va face să râzi cu lacrimi

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 02 aug 2023, 03:30

Cum a reușit un bărbat să ascundă de soția sa că a câștigat 30 de milioane de dolari la loto. Motivul te va face să râzi cu lacrimi

Sursa: Twitter خالد اسكيف - edit Kanal D

Un bărbat din sudul Chinei păstrează secretul legat de premiul de 29,9 milioane de dolari pe care l-a câștigat la loterie față de soția și copilul său, spunând că este îngrijorat de faptul că câștigurile i-ar putea face leneși.

Li, bărbatul care a câștigat premiul cel mare la loto, a mers singur la biroul loteriei din Nanning, în regiunea sudică Guangxi, pentru a-și revendica premiul, a relatat Nanning Evening News. Pe tot parcursul premierii, acesta a purtat un costum amuzant, de culoare galbenă, care imită un personaj din desene animate. Acesta a avut un motiv foarte întemeiat pentru a ascunde câștigul față de familia lui, venit din simțuri de moralitate și modestie.

Motivul pentru care un bărbat a ascuns familiei că a câștigat la loto 30 de milioane de dolari

„Nu le-am spus soției și copilului meu de teamă că vor fi prea mândri și nu vor munci sau nu vor munci din greu în viitor”, a declarat bărbatul, pentru un ziar, săptămâna trecută.

Citeste si: Un bărbat a fost condamnat la închisoare după ce banca i-a virat în cont, din greșeală, șase milioane de euro. Eroarea a fost observată doar după câteva luni

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acesta a donat cinci milioane de yuani în scopuri caritabile și a spus că încă nu s-a decis ce va face cu restul. El încasează aproximativ 171,6 milioane de yuani după impozite.

Li a dormit într-un hotel pentru a nu pierde biletul de loterie

Bărbatul a cumpărat biletul câștigător într-un magazin din Litang, un oraș cu aproximativ 120.000 de locuitori, situat la est de capitala regională Nanning, a precizat Nanning Evening News.

A doua zi după ce și-a dat seama că a câștigat, el a condus până în orașul mai mare pentru a prezenta biletul la sediul central al loteriei.

Citeste si: Descoperirea incredibilă făcută de un pensionar chiar în grădina casei sale. Bărbatul a găsit un sac cu 100.000 de euro și bijuterii

„Am dormit doar în hotel pentru că mi-a fost teamă să ies și să pierd biletul de loterie”, a mărturisit bărbatul.

Guvernul central din China organizează loterii pentru a strânge bani pentru bunăstare și sport. Jucătorii din Guangxi aleg șase numere pe bile roșii și unul pe o bilă albastră. Bărbatul a spus că numerele sale câștigătoare sunt cele pe care le juca de ani de zile, respectiv 2, 15, 19, 26, 27, 29 și 2.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.