Muzaffer, față în față cu fiul pierdut! Zeynep este în pericol de moarte. Urmăriți un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2023, 00:05

Noi evenimente menite să țină privitorul în suspans vor fi difuzate, în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Aripi frânte”, la Kanal D

Evenimente fără precedent vor avea loc în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Aripi frânte”.

Muzaffer își întâlnește fiul pierdut. Revederea cu el pare ireală, moment în care Nefise stă ca pe ace știind că acela nu este fiul adevărat al soțului ei, ci doar un tânăr, care a fost angajat de Kemal să se dea drept fiul lui Muzaffer.

Atunci când Muzaffer merge să-i dea vestea fiului său, acesta nu este deloc încântat de anunțul tatălui său, iar reacția lui nu este deloc cum bărbatul se aștepta.

”Fiule, tu mai ai încă un frate”, a spus Muzaffer.

”Cum este posibil?”, l-a întrebat fiul său.

”Eu nu vreau alt frate! Oricum am o mulțime de frați.”,

a mai spus acesta.

Muzaffer își aduce fiul pierdut acasă, imaginile îl copleșesc pe bărbat, mai ales atunci când realizează că fiul după care a plâns atâta amar de timp este în sfârșit acasă.

Citeste si: Cine este și câți ani are Ahu Yağtu, celebra actriță care interpretează rolul Suzan în noul serialul turcesc Totul pentru familia mea! Telespectatorii o cunosc din producția Furtuna pe Bosfor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zeynep, în pericol de moarte

Zeynep nu suportă să-l vadă pe Onur în preajma altei femei. În momentul în care își vede fostul logodnic cum are grijă de o altă femeie, aceasta își iese din minți. 

Ahmet nu mai suportă reproșurile unchiului său, care încontinuu în spune că a distrus planul și a picat din nou în mrejele lui Zeynep.

Zeynep îi spune lui Cemre că doar vrea să-i deschidă ochii, timp în care cele două cad în piscină. Zeynep este scoasă afară fără răsuflare de către Onur, care încearcă să o resusciteze. 

Deși nu mai sunt împreună, Onur pare că are în continuare sentimente puternice pentru Zeynep, în ciuda întâmplărilor care au avut loc între ei în ultima vreme.

Nu ratați, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Aripi frante”, la Kanal D.  

Citeste si: Kemal din serialul Aripi frânte, tablou de familie! Celebrul actor Faik Ergin este un familist convins! Iată cum a fost surprins alături de cele mai dragi persoane din viața sa!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.