Videoclipul cu Nosfe care i-a distrus inima soției lui, Mădălina Crețan: „Mi-ai lăsat un gol în inimă”

Autor: Lavinia Medrea
Videoclipul cu Nosfe care i-a distrus inima soției lui, Mădălina Crețan: „Mi-ai lăsat un gol în inimă”
Sursa: Facebook Mădălina Crețan

A trecut aproape o lună de când Nosfe s-a stins din viață, iar soția lui, Mădălina Crețan, a postat un videoclip cu regretatul artist, care a sfârșit-o de durere.

Mădălina Crețan și Nosfe erau căsătoriți de peste șapte ani și aveau împreună o fetiță, iar moartea artistului a venit pe nepusă masă și nu a fost binevenită.

Videoclipul cu Nosfe care a distrus-o pe soția lui de durere

Mădălina Crețan a postat, cu puțin timp în urmă, un videoclip pe TikTok cu Nosfe, alături de care a scris un mesaj dureros și emoționant. 

„Steaua mea, pentru totdeauna! Mi-e așa de dor de tine, see you again (n.r.: ne revedem), Nosfe... încă nu știu de ce ai plecat, dar știu ca îți e bine acolo, lângă Dumnezeu… îngerașul meu, mi-ai lăsat un gol în inimă, imens… împreuna, pana la ultima clipă… promit”, a scris Mădălina, pe TikTok.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@fly.nosfe Steaua mea, pentru totdeauna!🤍 mi-e așa de dor de tine, see you again Nosfe.. încă nu știu de ce ai plecat, dar știu ca îți e bine acolo, lângă Dumnezeu… îngerașul meu,mi-ai lăsat un gol în inimă, imens… împreuna, pana la ultima clipă.. promit💔👼🏻🕊 #nosfe #ingerulmeu #acumlecantiingerilor #16102022 #missyousomuchnosfe ♬ sunet original- valentina

Soţia lui Nosfe, acuzată că se folosește de imaginea soțului ei decedat 

Soția lui Nosfe a mărturisit ce s-a întâmplat cu contul de Instagram al lui Nosfe, precizând că mai multe conturi ale apropiaților au fost dezactivate, iar cei care au făcut asta, din răutate, i-au acuzat că se folosesc de imaginea lui Nosfe.

„Contul lui Nosfe nu a fost dezactivat, este vorba doar de contul meu, de contul DJ-ului Șatra B.E.N.Z.,

încă un producător din cercul acesta, sunt mai multe nume din jurul nostru. Am înțeles că s-au folosit de faptul că noi toți aveam, aceeași poză de profil cu Darius și ne-au acuzat că încercăm să ne folosim de imaginea cuiva și că nu sunt reale conturile.

Citeste si: Încă o lovitură pentru soția lui Nosfe! Ce i s-a întâmplat Mădălinei Crețan, la două săptămâni de la moartea artistului: ”Au făcut asta din pură răutate”

Este vorba despre niște copii, sau de niste oameni cu minte de copil, care au făcut asta din pură răutate, iar motivul și scopul nu am cum să îl înțeleg”, a mărturisit soția regretatului artist Nosfe.

Darius Vlad Crețan, cunoscut drept Nosfe în spațiul public, a murit pe 16 octombrie în propria lui casă, la puțin timp după ce a fost la un concert.

După ce toată seara s-a simțit rău, artistul a făcut un infarct miocardic, la doar 37 de ani, contrat presupunerilor oamenilor, care au spus că ar fi murit din cauza drogurilor și a alcool-ului.