Problemele de sănătate ale Ilenei Sterp s-au agravat în timpul sarcinii. Deși a cerut sfatul mai multor medicii, totul fără rezultat. Sora lui Culiță Sterp și-a anunțat fanii că face un nou demers pentru a rezolva problema pe care o are

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 03 aug 2023, 01:25

Problemele de sănătate ale Ilenei Sterp s-au agravat în timpul sarcinii

Sursa: Instagram Ileana Sterp

Sora lui Culiță Sterp se confruntă cu probleme de sănătate în timpul sarcinii. După ce a cerut ajutorul internauților, se pare că Ileana Sterp nu se dă bătută și vrea să afle cu orice preț cu ce afecțiune se confruntă la ochi.

În urmă cu câteva zile, Ileana Sterp le împărtășea fanilor din online problema cu care se confruntă pe timpul sarcinii și pentru care medicii nu au găsit un remediu. Ajunsă la capătul puterilor, sora lui Culiță nu se lasă învinsă și merge mai departe cu investigațiile pentru afecțiunea pe care o are. 

Ileana Sterp, probleme de sănătate în sarcină

De ceva timp Ileana Sterp se confrunt că o problemă la ochi, pleoapa ei nu arată deloc bine.

Deși a fost la o mulțime de medici, nimeni nu a știut să-i spună ce repezită această afecțiune și cum să o trateze.

Drept urmare, a cerut ajutorul internauților, căci nu știe ce să mai facă și încotro s-o apuce, astfel le-a cerut o recomandare de medic la care să meargă.

Citeste si: Primele imagini cu Beni după ce o perioadă nu a mai știut nimeni de el. Cum l-a găsit Iancu Sterp în oraș într-o dimineață

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la trei medici și am folosit trei tratamente diferite, dar fără succes”  ,   le-a spus Ileana Step în urmă cu câteva zile urmăritorilor săi de pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În această dimineață, sora lui Culiță și-a anunțat urmăritorii că merge din nou la medic, căci pleoapa ei arată tot mai rău și se teme ca problema să nu se agraveze mai tare.

”Cam așa arată pleoapa mea în dimineața asta. Merg la dermatolog a cincea oară, sper ca de data asta să am rezultate”, a scris în urmă cu puțin timp Ileana Sterp pe Instagram”.

În urmă cu câteva zile, Ileana le spunea internauților că s-ar duce oriunde, oricât de departe ca să rezolve această problemă.

„Pentru cei care sunteți noi și nu știți despre problema mea de la ochi, pleoapă mai exact. Este ceva... ce nici eu nu știu ce e, nici doctorii. Ieri îi spuneam Getei că m-aș duce oriunde, oricât de departe ca să mi se depisteze problema.

Trebuie să mă interesez foarte bine de un doctor dermatolog bun.”, a mai transmis Ileana Sterp, pe Instagram.

Citeste si: Jador, prima apariție publică alături de iubita sa. Sărutări fierbinți cu femeia pe care o ține ascunsă de un an. Imaginile au făcut senzație pe internet