Un deputat rus se află în comă, după ce a cerut ca războiul început de Rusia în Ucraina să se încheie. Acesta a suferit răni grave la cap

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 02:55

Un deputat rus se află în comă, după ce a cerut ca războiul început de Rusia în Ucraina să se încheie. Acesta a suferit răni grave la cap

Sursa: dailymail.co.uk

Un deputat rus a cerut ca Rusia să încheie războiul din Ucraina și, acum, se află în comă, la spital, după ce a suferit mai multe răni grave la cap. De la începutul războiului, mai mulți ruși au murit în condiții suspecte sau au fost victimele unor accidente dubioase.

Anatoli Karpov, un deputat rus care a cerut ca Rusia să încheie „operațiunea militară specială” din Ucraina să se încheie, se află în comă, la spital. Acesta ar fi fost atacat chiar în clădirea parlamentului.

Un deputat rus, care a cerut ca Rusia să oprească războiul din Ucraina, este în comă

Anatoli Karpov, un deputat rus în vârstă de 71 de ani, a avut curajul de a cere ca Rusia să încheie războiul din Ucraina care durează de mai bine de opt luni, doar că, acum, acesta se află în comă,

la spital. Conform Daily Mail, el ar fi fost „atacat în clădirea parlamentului” și a suferit o „cădere nefericită”.

Acesta a suferit mai multe răni serioase la cap, în decursul nopții de sâmbătă spre duminică, 29 spre 30 octombrie. În acest moment, Anatoli Karpov se află internat într-o secție de neurologie, de la renumitul Institut Sklifosovsky.

Deputatul rus este de parte lui Vladimir Putin, fiind loial acestuia, dar a cerut că războiul să se încheie, deoarece „oamenii pașnici” mor.

Citeste si: Ucrainenii din Herson sunt scoși cu forța din reigune! Rusia a început demersurile

Andrey Kovalev, șeful Mișcării Antreprenorilor din întreaga Rusie, a spus că Anatoli a fost atacat și lovit la nivelul capului de agresori necunoscuți, în timp ce părăsea clădirea Dumei de Stat din Moscova. Mai mult decât atât, acesta ar avea o fractură la gât și mai multe răni la nivelul capului, fiind găsit inconștient.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Afirmațiile au fost negate

Kirill Zangalis, purtătorul de cuvânt al Federației Ruse de Șah, a spus că rapoartele în ceea ce privește presupusul atac nu sunt nimic altceva decât niște „știri false”, iar Sofia,

fiica lui Karpov, a negat și ea afirmațiile.

În tot acest timp, alte rapoarte susțin că totul a fost, de fapt, un incident „domestic”, iar altele spun că acesta a avut o „cădere nefericită”, cauzată de starea de ebrietate în care s-ar fi aflat.

„În cele din urmă, oamenii obișnuiți sunt victimele. Oamenii obișnuiți luptă, politicienii și generalii decid, iar oamenii obișnuiți luptă, iar civilii mor.

Citeste si: În ce condiții va opri Rusia războiul din Ucraina. Doar așa Moscova va fi de acord cu Occidentul

Nu mă refer nici măcar la soldați și ofițeri. Nu, nu mi-aș putea imagina deloc că rușii și ucrainenii ar merge la război. Am mulți prieteni în Ucraina”, a fost mesajul transmis de Anatoli Karpov.

Afirmațiile au fost făcute în luna aprilie, în cadrul unui interviu acordat omului de afaceri Armanzhan Baytasov.

Ultima moarte suspectă a avut loc în luna octombrie, după ce Nikolay Petrunin a fost în comă. Acestea avea 47 de ani, iar cauza s-a spus că a fost reprezentată de mai multe complicații cauzate de COVID-19.