Adrian Petrache, secretele din spatele cortinei. Ce impact a avut Florin Salam, unchiul său, asupra carierei lui

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 03:20

Adrian Petrache, secretele din spatele cortinei. Ce impact a avut Florin Salam, unchiul său, asupra carierei lui

Sursa: Instagram, captură video

Adrian Petrache a fost invitatul de săptămâna aceasta al emisiunii „Detectorul de minciuni”. Artistul a dat cărțile pe față și a spus ce influență a avut Florin Salam în cariera sa și a vorbit și despre modul în care cei doi se înțeleg.

Adrian Petrache a fost invitat în emisiunea „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta a vorbit despre relația care există între el și Florin Salam, unchiul acestuia.

Adrian Petrache recunoaște ce influență a avut Florin Salam asupra carierei sale

Întrebat dacă Florin Salam l-a ajutat sau nu în vreun fel în carieră, acesta nu a putut să dea un răspuns concret, dar a punctat faptul că este extrem de motivat de rezultatele pe care unchiul lui le are în meseria pe care

o practică.

„M-a ajutat, pot spune, în mod indirect. Nu pot să răspund cu da sau nu, pentru că nu e un răspuns clar. Deci el m-a ajutat indirect, prin cât îl iubesc eu și cât îl admir eu.

Eu nu i-am cerut niciodată asta. El este o persoană extrem, extrem de ocupată si, sincer, abia are timp să stea cu proprii lui copii.

Citeste si: Oana Radu l-a făcut să scuipe tot! TJ Miles a văzut filme de adulți alături de parteneră și a avut nopți de dragoste în trei: „Am făcut asta cu alte persoane, nu cu ea”

Nu că nu ne iubim, doamne ferește, pe lângă faptul că e unchiul meu și cred că toți oamenii, dacă nu există relații din astea, nu știu, ciudate, între familii, toți nepoții își iubesc unchii.

Dar cu el e o relație un pic mai diferită, pentru că e foarte ocupat, dar am amintiri și foarte frumoase cu el, chiar dacă nu sunt atât de multe. Alea care pe mine mă bucură foarte tare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă faptul că e unchiul meu și îl apreciez foarte mult ca unchi, îl iubesc foarte mult ca artist. El e extraordinar, extraordinar de iubit, eu foarte rar am văzut așa.

Nu e un răspuns cu da sau nu, e cam la mijloc. M-a ajutat indirect, pentru că mie îmi place foarte mult de el și mă motivează existența lui și ceea ce face el”, a spus Adrian Petrache.

Adrian Petrache, singura persoană din familia lui care s-a ținut de școală

Adrian Petrache a recunoscut faptul că el este singura persoană din familia lui care a luat examenul de Bacalaureat. Acesta a mărturisit că și familia lui ar fi putut face acest lucru, doar că nevoie de bani a fost primară.

Mai mult decât atât, talentul de artist este moștenit de la familia lui, deoarece persoanele apropiate lui au început să cânte de la o vârstă fragedă.

Citeste si: Antonio Pican dă cărțile pe față! Cântărețul a recunoscut dacă îl mai deranjează în prezent să vorbească despre fosta lui relație cu artista BiBi: „Ne-am promis unul celuilalt”

„Nici nu s-au gândit dacă să le placă sau nu școala, pentru că se preocupau, în primul rând, să facă bani, să se descurce. Dacă bunicii mei cântă de atâta timp, de la 10-11 ani mergeau să cânte, nu le mai ardea să facă socoteli sau ecuații”, a mai mărturisit Adrian Petrache.