Muzaffer din serialul Aripi frânte, pregătiri intense pentru noul proiect neobișnuit! Celebrul actor Fatih Al a lăsat deoparte platourile de filmare! Iată despre ce tip de producție este vorba!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2022, 22:47
video Foto(6)

Renumitul actor Fatih Al a fost surprins în toiul pregătirilor pentru noul lui proiect care se anunță unul de mare succes!

Fatih Al se numără astăzi printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia, datorită numeroaselor sale roluri jucate magistral în seriale și filme de excepție, care i-au adus mari succese de-a lungul celor două decenii de carieră. Deși a ajuns la vârsta de 46 de ani, actorul Fatih Al continuă să își surprindă fanii cu noi apariții spectaculoase în proiecte de amploare. De curând celebrul actor și-a anunțat fanii în mediul virtual despre faptul că va face parte dintr-un proiect atipic ce va avea în curând premieră.  

Muzaffer din serialul Aripi frânte, pregătiri intense pentru noul proiect neobișnuit

Fatih Al a devenit cunoscut publicului din România încă din anul 2014, când a făcut parte din distribuția serialului Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Matrakçı Nasuh, iar de curând a revenit la Kanal D în producția Aripi frânte, în care joacă rolul Muzaffer, un prosper om de afaceri. 

Citeste si: Îndrăgitul serial Aripi frânte ajunge la final! Iată când puteți urmări ultimul episod la Kanal D! Care va fi deznodământul fascinantei povești?

Deși inițial Fatih Al a intenționat să se orienteze către un alt domeniu și a urmat Facultatea de Geografie, urmând să devină profesor, în cele din urmă, destinul avea să-i îndrume pașii către actorie, domeniul lui de suflet.

După absolvirea primei facultăți, Fatih Al a fost admis și la Facultatea de Teatru, pe care a încheiat-o cu brio, reușind astfel să își îndeplinească marele vis de a deveni actor. În anul 2006, Fatih a debutat pe platourile de filmare în serialul Sihirli Annem, care a reprezentat de altfel și primul pas către carieră de succes de astăzi. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a încheiat cu succes rolul jucat în cel mai recent serial de televiziune, Adı Sevgi, îndrăgitul  Fatih Al s-a retras pentru o perioada din lumina reflectoarelor dedicându-se familiei sale, însă în urmă cu câteva săptămâni, actorul și-a reluat activitatea de această dată pe scenă, deoarece face parte dintr-un nou proiect ambițios și grandios.

Citeste si: La mulți ani, Muzaffer din serialul Aripi frânte! Iată câți ani a împlinit celebrul actor Fatih Al și ce mesaj i-a transmis fosta lui colegă de platou, Deniz Bolışık!

Mai precis celebrul actor va juca într-un musical de excepție, intitulat Jekyll & Hyde, ce este o adaptare a unei producții originale de Broadway, scrisă și compusă de Frank Wildhorn și Leslie Bricusse și care va avea premieră în luna această în Istanbul. De curând, celebrul actor Fatih Al a publicat pe contul lui de socializare câteva imagini sugestive din timpul repetițiilor. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.