In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Infidelul”, Derin, la limita disperarii

Autor: Ana Dinu
Derin, la limita disperarii Foto(8)

Derin, la limita disperarii

Sursa: Captură KANAL D

Evenimente neasteptate se vor derula, in aceasta seara, de la ora 20:00, intr-un nou episod din serialul “Infidelul”, la Kanal D.

De îndată ce Asya are dovada faptului ca Derin si-a înscenat răpirea, isi doreste sa o predea autoritatilor. Spre surprinderea fostei sotii a lui Volkan, Derin are parte de o “sustinere” neasteptata. Nu la fel se va intampla insa si in cazul bebelusului pe care Derin spune ca il poarta in pantec. Derya, medicul care cunoaste intregul adevar despre acest aspect, este hotarata sa nu mai “colaboreze” cu Derin.

Derin nu mai gândește limpede in ceea ce priveste casnicia alaturi de Volkan

Selcuk se bucura de o mare victorie. Tanarul a castigat procesul de paternitate intentat tatalui sau. Gonul este disperata, mai ales ca sotul ei este intr-o stare critica, in spital. In plus, femeia considera ca Derin nu mai gândește limpede in ceea ce priveste casnicia alaturi de Volkan si decide sa ia masuri drastice.

Ce este dispusa sa faca Derin numai ca sa nu ii permita sotului sa se intoarca la Asya puteti afla într-un nou episod din serialul “Infidelul”.

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a deghizat celebra actriță Melis Sezen și ce reacții a stârnit în rândul fanilor ei din mediul online!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Infidelul”, serialul care a cucerit inimile românilor

În centrul acțiunii se află Asya, personaj interpretat excepțional de actrița Cansu Dere, nume cu rezonanță puternică pentru publicul din România. “Infidelul” spune cu realism povestea tulburătoare a femeii care a primit tot ce și-a dorit de la viață: frumusețe, carieră, un copil și un soț perfect.

Destinul i se va schimba însă radical atunci când trădarea îşi face apariţa în viața sa.

Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit aceea de a-şi întemeia un cămin fericit.

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de suspans și neprevăzut din “Infidelul”, la Kanal D.  

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, în ipostaze neobișnuite, în Africa de Sud! Iată cum a fost surprins celebrul actor Caner Cindoruk pe străzile din Cape Town!