Ce a fost în stare să facă CRBL din gelozie: ”Am stat întotdeauna pitit” Artistul a mărturisit ce face ca relația cu soția sa, Elena, să funcționeze ca în prima zi în care s-au cunoscut

Autor: Madalina Maftei

CRBL, despre gelozie

Sursa: Captură KANAL D

CRBL, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a dezvăluit care a fost cel mai urât lucru pe care l-a făcut din gelozie.

Invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, CRBL, în vârstă de 44 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi, care a reușit să se impună în atenția publicului ca dansator, interpret, coregraf și entertainer și surprinde în continuare prin prospețimea abordărilor, prin sinceritatea mesajului transmis în ritmuri de pop, dance, hip-hop. Artistul le-a oferit șansa telespectatorilor să-l cunoască dincolo de aparențe, așa cum este CRBL omul, un bărbat însurat, cu copil și care a lăsat să iasă la iveală, prin sinceritatea sa debordantă, calitățile și defectele care l-au făcut să fie cine este

astăzi.

”Care este cel mai urât lucru pe care l-ați făcut din gelozie?”

Fostul membru al trupei ”Simplu” se află la al doilea mariaj și a dezvăluit că niciodată nu a fost un bărbat gelos sau dacă a fost, niciodată nu a arătat. CRBL a mai precizat că de multe ori a preferat să sufere în liniște.

Citeste si: Biografie CRBL. Vârstă, CV, studii, familie, carieră. Cine este în realitate CRBL și de ce a luat decizia să plece din România, în urmă cu șase ani

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Artistul se declară un bărbat norocos și recunoaște că soția lui, Elena, nu i-a dat niciodată motive să fie gelos, iar comunicarea este cheia succesului în căsnicia sa.

”Eu fiind un tip destul de timid, mai ales în anii în care descopeream iubirea, și nu mă referă la prezent, vorbesc de când eram flăcău. Fiind timid am stat întotdeauna pitit și am acceptat să sufăr în secret, indiferent cât de gelos eram, indiferent de cum era relația, sufeream eu, dar nu o arătam, așa că gelozia la mine a început să ia o formă ușor-ușor diferită.

Adică, pe Elena n-am fost gelos niciodată, pentru că am atât de multă încredere în ea, nu că ar călca ea strâmb și pentru că știu ce partener îmi este. Nu mi-a dat motive să fiu gelos și nici viceversa, acest subiect nu mai face parte, nici nu cred că a făcut vreodată parte din relația noastră. Avem o relație bazată, în primul rând, pe comunicare și pe a spune lucrurilor pe nume.
Cred că și acum este singura persoană care mă mai ceartă, care poate să mă certe pe bune, iar eu nu trebuie să joc niciun rol”,
a spus CRBL.

Citeste si: CRBL avere. Din ce și-a câștigat banii artistul în cei șase ani petrecuți în Spania