Andreea Mantea îi cere lui Radu să spulbere misterul despre date-ul cu Kinga: ”A fost ideea mea” Nicoleta susține că Radu i-a mărturisit altceva

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 nov 2022, 19:03
Andreea Mantea îi cere lui Radu să spulbere misterul despre date-ul cu Kinga Foto(4)

Andreea Mantea îi cere lui Radu să spulbere misterul despre date-ul cu Kinga

Sursa: Captură KANAL D

Andreea Mantea i-a cerut lui Radu să pună punct speculațiilor apărute în casă, după ce unele fete au insinuat că date-ul cu Kinga a fost organizat de producție și nu a fost ideea lui.

În ”Casa Iubirii” au apărut fel și fel de discuții după date-ul pe care Radu l-a avut cu Kinga la piscină. Nicoleta susține că Radu i-a spus că date-ul nu a fost ideea lui, ci a producției, ceea ce a scos-o din minți pe Andreea Mantea.

Radu a spus adevărul despre date-ul pe care l-a avut cu Kinga

După ce în casă au părut zvonuri despre faptul că întâlnirea dintre Radu și Kinga de la piscină ar fi fost organizată de producție, acum Radu a spus adevărul.

”Nu, a fost ideea mea. Nu, dar producția, în general, ne ajută. Noi venim cu ideea și producția ne vine în ajutor, dar a fost ideea mea”, a spus Radu.

Citeste si: Radu, pus la zid de Kinga, după întâlnirea lui cu Anca! „Sunt niște minciuni ordinare” Aflați ce acuzații va lansa și Nicoleta la adresa lui Radu, vineri, 4 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru că date-ul dorit de Kinga nu a fost posibil, Radu a cerut producției un alt date, astfel li s-a oferit un date la piscină, iar după această întâlnire au apărut discuții că tânărul ar fi spus că data-ul nu a fost ideea lui. Acum, Radu a lămurit situația și a spus că ideea a fost a lui, însă a cerut ajutorul producției pentru a organiza totul.

”Ai zis că vrei la pescuit. Pentru că a venit la noi și a zis vreau la pescuit și am zis că nu avem cum și omul a insistat în continuare și noi tot îl refuzam și el a zis: dacă facem la piscină? Bineînțeles că i-am îndeplinit dorința”, a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Radu i-a pregătit o cine romantică Ancăi, însă cel îl macină cel mai tare este cum va reacționa Kinga. La vederea imaginilor, blondina a izbucnit în lacrimi: ”Anumite momente trebuie să le petreci doar cu acea persoană”

Nicoleta susține în continuare că Radu i-a spus că date-ul nu a fost ideea lui, însă nu a vrut să dezvolte mai mult subiectul cu el pentru a nu-l pune într-o situație neplăcută.

Radu nu înțelege de ce Nicoleta minte și încearcă să-l pună într-o situație proastă.