Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 29, subtitrat în limba română VIDEO. Se află tot adevărul despre Derin. Cum va reacționa Volkan

Autor: Bianca Hriscu

Derin este într-o situație delicată 

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 29 al serialului turcesc „Infidelul” începe la Kanal D vineri, 4 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Serialul „Infidelul” a ajuns la episodul cu numărul 29, iar situația este din ce în ce mai tensionată. Asya va descoperi tot adevărul despre planul pus la punct de Derin și o va confrunta pe aceasta, prezentându-i dovezile. Cum va proceda Volkan?

Ce se va întâmpla în episodul 29 al serialului turcesc „Infidelul”?

Urmează momente grele pentru Derin. Asya descoperă tot adevărul despre actuala soție a lui Volkan și despre faptul că aceasta și-a înscenat răpirea.

Asya își dorește să meargă la poliție și să predea toate dovezile pe care le are împotriva lui Derin, dar nu înainte de a o pune pe aceasta în fața dovezilor zdrobitoare.

Derin susține că este însărcinată și se folosește de acest lucru pentru a nu ajunge la închisoare, însă va avea parte de o mare surpriză, având în vedere că Derya, medicul care o susține, va spune tot adevărul despre ea.

Selcuk este în culmea fericirii după ce a reușit să câștige procesul de paternitate pe care i l-a intentat tatălui său. Pe lângă problemele cu Derin, Gonul are de rezolvat acum și această situație, iar lucrurile sunt cu atât mai grele cu cât soțul ei este în stare critică, la spital. 

Aflând de ce a fost în stare Derin, Volkan vrea să ia măsuri, dar nu înainte de a discuta cu fosta soție, Asya.

Ce decizie va lua Volkan în ceea ce o privește pe Derin, dar și ce discuție va purta cu Asya poți vedea în episodul 29 al serialului turcesc „Infidelul”. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a deghizat celebra actriță Melis Sezen și ce reacții a stârnit în rândul fanilor ei din mediul online!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

În serile de vineri și sâmbătă, serialul turcesc „Infidelul” este difuzat la Kanal D, de la ora 20:00.

Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât la tv, cât și online. Pentru a-l vedea de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html.   

Serialul „Infidelul” este o poveste fascinantă despre trădare și despre cum alegerile neinspirate pot schimba în mod radical cursul vieții. Personajul principal este Asya, o femeie care află că a fost înșelată de soțul ei și care, ulterior, este părăsită pentru amantă. 

Citeste si: Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță Gözde Seda Altuner, când nu se află pe platourile de filmare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.