Vorbesc sau nu banii pentru CRBL? Ce spune artistul, după mai bine de 20 de ani de carieră și ce sume a făcut până acum

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 nov 2022, 23:32

Vorbesc sau nu banii pentru CRBL? Ce spune artistul, după mai bine de 20 de ani de carieră și ce sume a făcut până acum

Sursa: Instagram

CRBL a venit în emisiunea „40 de întrebări” și a vorbit despre influența pe care banii o au asupra lui. Artistul consideră că se poate ridica ori de câte ori ar cădea și ar putea face din nou bani, deoarece experiența de viață îl poate ajuta în acest sens.

CBRL a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări”, acolo unde a răspuns deschis tuturor întrebărilor care i-au fost puse. Artistul a trebuit să răspundă întrebării „Când nu vorbesc banii” pentru el și a declarat că nu se lasă condus de ei.

CBRL susține că nu pune accentul pe bani, deși muncește pentru ei

„N-au vorbit banii niciodată pentru mine.

Nici măcar o dată! Da, muncim pentru ei, tragem pentru ei și eu fac același lucru cum face fiecare. Unii câștigă mai mult, alții mai puțin. Sunt foarte bogat din punct de vedere al familiei și al iubirii.

Sunt momente, chiar și în anii ăștia, în care am aruncat cu banii, munciți, pentru că eu muncesc fiecare leu, chiar fiecare leuț. I-am aruncat pe tot felul de «bucurii » de prezent și au fost momente în care am analizat fiecare cifră care iese din familie.

Se spune că nu te uiți în partea dreaptă, la prețuri, când te duci la restaurant, da? Aia înseamnă că ai trecut un nivel de sărăcie. Ok, am trecut și prin treaba asta. Eu, dacă mâine nu mai am bani, mă întorc de unde am plecat.

Eu sunt ok, eu știu ce înseamnă să pleci chiar foarte de jos. Deci, dacă mâine nu mai am bani, știu, am mai văzut asta, știu cum să cresc înapoi.

Citeste si: Biografie CRBL. Vârstă, CV, studii, familie, carieră. Cine este în realitate CRBL și de ce a luat decizia să plece din România, în urmă cu șase ani

Da! Alergăm pentru bani, toți alergăm pentru bani, toți muncim fiecare leuț și alegem să îl dăm sau să nu îl dăm. Câteodată, îmi pare rău că nu ajun g să fac mai mulți bani, să dau un exemplu, cam ce aș face eu cu banii!”, a spus CRBL.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

CRBL a fost pus la zid pentru valoarea bunurilor materiale pe care le are

CRBL a făcut foarte mulți bani de când a intrat în industria muzicală, dar, după o perioadă în care a cheltuit banii pe ceea ce îi face plăcere, a decis să schimbe abordarea și să îi investească în educația fiicei sale.

Chiar și așa, unii colegi de breaslă l-au luat în râs, deoarece nu conducea o mașină scumpă, deși ar fi avut cu se că o cumpere.

„Dacă aș analiza, știi, câteodată, am stat de vorbă cu niște prieteni și da, dacă aș aduna 20 de ani și ceva de carieră, cred că am depășit, cumva, un milion, habar n-am. Că, dacă încep și împarți, așa, se adună, dar nu i-am văzut niciodată, nu i-am simțit niciodată la valoarea asta.

Banii vin, banii pleacă, sunt tot felul de cheltuieli, de dorințe, câteodată cazi în latura aia în care ăla se duce în vacanță colo, ăla își cumpără cutare, ăla își cumpără cutare, parcă vrei și tu.

Citeste si: Ce vârstă are CRBL și care este numele său real. Sunt puțini cei care știu care este numele din buletin al cântărețului

Am fost pus la zid, la un moment dat, de niște prieteni din showbiz și mi-au zis «Măi, CRBL, ce mergi cu tractorul ăla de mașină? ». Zic «Da, merg cu ăla, pentru că îmi place și pentru că am ales să plătesc de două ori mai mult pentru școala fetei ». Asta e prioritatea mea. Nu pun neapărat preț pe mine, pun preț pe cei din jur”, a mai spus artistul.