LIVE UPDATE Ziua 255 de război în Ucraina. Alertă de atac aerian în Ucraina. Avioane de luptă rusești atacă din Belarus

Autor: Alina Petre
Actualizat: 05 nov 2022, 14:37

În Ucraina s-a dat alertă de atac aerian

Războiul dintre Rusia și Ucraina a intrat în a 255-a zi. Rusia a cerut Occidentului să reducă restricţiile impuse băncii de stat pentru agricultură Rosselhozbank. În întreaga Ucraina s-a dat alertă de atac aerian.

Moscova şi-a suspendat participarea la coridorul de cereale securizat al Mării Negre, la sfârşitul lunii octombrie, dar a revenit după patru zile. Armata rusă este atacată de ucraineni cu armele pe cale le-au abandonat. În întreaga Ucraina s-a dat alertă de atac aerian. Avioane de luptă rusești atacă din Belarus 

Citeste si: „Am văzut soldați arzând de vii. Auzi foarte multă moarte în jur”. Mărturiile cutremurătoare ale unui soldat american care a luptat voluntar în Ucraina

În întreaga Ucraina s-a dat alertă de atac aerian. Avioane de luptă rusești atacă din Belarus 

UPDATE 12:00 -  Mai multe explozii au fost semnalate, sâmbătă, la Herson, oraş sud-ucrainean, aflat temporar sub ocupaţia trupelor ruse. 

UPDATE 10:25- În întreaga Ucraina s-a dat alertă de atac aerian. 

Canele de Telegram din Belarus semnalează, sâmbătă dimineaţă, decolarea unor avioane de vânătoare ruseşti, anunță RBC, potrivit Rador.

Între timp, pe întreg teritoriul Ucrainei a fost declanşată o alertă de raiduri aeriene- transmite RBC. Potrivit canalului "Belaruski Gaiun", grupul de monitorizare a înregistrat decolarea avionului de luptă MiG-31K cu indicativul RF-92333.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE 10:00 - Condiția pe care a pus-o Putin ca să revină în acordul pentru cereale

Rusia a cerut Occidentului să reducă restricţiile impuse băncii de stat pentru agricultură Rosselhozbank, pentru a facilita exporturile ruseşti de cereale, au declarat patru surse apropiate discuţiilor, scrie Reuters.

UPDATE 9:30- Forțele ucrainene care au folosit arme capturate au tras vineri asupra unor ținte rusești în apropierea orașului cheie Bahmut din estul țării, în timp ce luptele se prelungesc într-o zonă pe care Moscova încearcă din răsputeri să

o captureze.

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 254 de război în Ucraina. Se retrag trupele ruse din Herson? AIEA nu a găsit niciun indiciu că Ucraina ar lucra la o ''bombă murdară''

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.