Top 3 Laptop care le poti cumpara in 2022! Vezi ce poti alege!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 06 aug 2023, 01:35

Cele mai bune 3 laptop-uri pe care le poti gasi in 2022, in functie de nevoile tale!

Sursa: PixaBay

Cele mai bune 3 laptop-uri pe care le poti gasi in 2022, in functie de nevoile tale!

Este din ce în ce mai greu să cumperi un laptop prost, dar ceea ce separă cele mai bune laptopuri de laptopurile bune este modul în care acestea echilibrează puterea, eficiența, portabilitatea și confortul. Laptopul de top ar trebui să aibă o tastatură și un trackpad fantastic- la urma urmei, acestea sunt cele două motive principale pentru care ați alege un laptop în locul unui smartphone sau al unei tablete.

Afișajul său ar trebui să fie ușor de privit, luminos și suficient de clar pentru a nu fi distras de marginile zimțate și de pixelii vizibili. Ar trebui să fie suficient de puternic pentru aproape orice, cu excepția editării video intensive și a jocurilor avansate. Ar trebui să fie ușor de transportat dintr-un loc în altul și ar trebui să poată rezista toată ziua fără a fi nevoie să fie conectat la priză.

Apple MacBook Air (M2)

Cel mai recent MacBook Air, echipat cu procesorul M2 de la Apple, este cel mai bun laptop pentru majoritatea oamenilor.

Modelul de bază, care include 8GB de memorie, 256GB de stocare, un procesor cu 8 nuclee și un GPU cu 8 nuclee, începe de la 1.199 de dolari. Un model cu 512GB de stocare, care este ceea ce recomandăm pentru majoritatea oamenilor și care vă va permite să continuați să folosiți laptopul pentru mai mult timp, costă 1.399

de dolari. Air a pierdut designul în formă de pană care a fost cartea sa de vizită timp de ani de zile, dar păstrează multe dintre celelalte caracteristici excelente din anii trecuți, inclusiv încărcarea MagSafe, Touch ID și tastatura cu comutator în foarfecă, și adaugă o nouă cameră web 1080p și două noi opțiuni de culoare. Procesorul M2 din interior nu este la fel de rapid sau de puternic ca M1 Pro sau M1 Max pe care îl primiți în modelele mai mari (și mai scumpe) MacBook Pro, dar este totuși foarte rapid.
În cadrul testelor noastre, a fost capabil să facă față unor sarcini de lucru intense de birou, fără căldură sau încetinire. Având în vedere cât de subțire și de ușor este acest dispozitiv, oferă o combinație de putere și portabilitate pe care cu greu o veți găsi la multe alte mașini de pe piață. M2 Air nu ne-a oferit o durată de viață a bateriei la fel de mare ca cea a MacBook-ului M1 Pro de 16 inchi în cadrul testelor noastre de verificare, dar ne așteptăm totuși ca acesta să dureze pentru majoritatea oamenilor o zi întreagă de utilizare continuă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

HP Spectre x360 14

Este greu să găsim o singură plângere cu privire la Spectre x360 14.

Este un aparat superb, cu o construcție robustă și un aspect și o senzație premium. Dar Spectre x360 14 nu este doar frumos la vedere: este, de asemenea, o plăcere să-l folosești ca un dispozitiv de lucru zilnic. Cele mai recente procesoare Intel de a 11-a generație și grafica integrată Iris Xe oferă performanțe rapide, fără încetiniri sau înghețări pe care le-am observat. Și am obținut o durată medie de viață a bateriei de 10 ore de la acest dispozitiv- unul dintre cele mai bune rezultate pe care le-am văzut vreodată. La exterior, Spectre include un ecran spațios 3:2, iar dacă rezoluția FHD nu vă convine, sunt disponibile opțiuni OLED și 1.000 de nit. Există chiar și un stylus la pachet, care se atașează magnetic pe partea laterală a Spectre- la îndemână dacă folosiți dispozitivul ca tabletă. Aproape toate celelalte aspecte ale acestui laptop, de la tastatura confortabilă și touchpad-ul neted până la sistemul audio cu un nivel ridicat de bass și selecția practică de porturi, rivalizează sau depășește cele mai bune convertibile de pe piață. Un astfel de pachet excepțional de caracteristici nu este ieftin, iar mulți clienți vor găsi tot ceea ce au nevoie într-un produs mai ieftin. Dar Spectre x360 14 este noul standard de aur al convertibilelor Windows. În general, este cel mai bun laptop Windows pe care îl puteți cumpăra.

Asus ROG Zephyrus G15

Cu puțin peste un kilogram, Zephyrus G15 este unul dintre cele mai ușoare laptopuri de gaming de 15 inci pe care le puteți cumpăra. Dar nu compromiți performanța pentru această portabilitate. G15 este alimentat de cele mai bune cipuri mobile pe care AMD și Nvidia le au de oferit și le asociază cu un ecran QHD rapid de 165 Hz. În testele noastre, sistemul a fost capabil să facă față chiar și celor mai dificile titluri AAA la rezoluție QHD. Aproape orice altceva la G15 este, de asemenea, excelent: sunetul audio sună bine, tastatura și touchpad-ul sunt unele dintre cele mai bune de pe piață, selecția de porturi are cam tot ceea ce ai avea nevoie, iar bateria poate rezista peste opt ore și jumătate la o încărcare. Dacă sunteți în căutarea unei mașini de gaming de mare putere care funcționează foarte bine și ca șofer de zi cu zi, Zephyrus G15 ar trebui să se afle în fruntea listei dumneavoastră.

Citeste si: Top 5 seriale noi care au aparut in Toamna 2022! Afla ce e nou aici!

Citeste si: Top 3 televizoare moderne până la 500 de euro! In 2022 care e topul?

Citeste si: Top 3 Boxe Compacte la pret decent! Care din ele ti se potriveste?

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.