Ce cadou i-au făcut Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, Ilenei Sterp de ziua ei: "Mamă, astea au fost o căruță de bani!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 aug 2023, 00:55

Cadouri de sute de milioane pentru Ileana Sterp

Sursa: Captură YouTube

Ileana Sterp este rasfatata familiei, mai ales de cand este insarcinata cu al doilea copil.

Desi de ziua ei a fost destul de trista pentru că este primul an când vrea să și-o serbeze și soțul ei este departe de casa timp de o luna de zile, Ileana Sterp a avut parte de căldură familiei în care a crescut, toți cei dragi strangadu-se la ea acasă pentru a o sărbători. Mai mult decât atât și soacra a fost prezenta la ziua ei de naștere aducandu-i un imens buchet de flori.

Însă, de departe Geta și Sebi au fost cei care i-au făcut cea mai mare bucurie Ilenei pentru a-i mai trece supărarea că Dani nu se afla lângă ea.

Citeste si: Logodnica lui Culiță Sterp și-a văzut visul cu ochii! Și-a deschis propria afacere și speră că va da lovitura pe piață: "Mă trec toate stările"

Cadouri de zeci de milioane pentru Ileana Sterp de ziua ei

Probabil știți că mie nu-mi place să-mi sărbătoresc ziua de naștere 😬 În schimb îmi place super mult să cumpăr cadouri pentru alte persoane, să particip la zile onomastice, dar eu… parcă nu-s pentru asta. Anul acesta ca niciodată i-am spus soțului “eu vreau să-mi țin ziua”, iar el a fost dezamăgit spunându-mi că nu o să fie prezent, dar mă încurajează să mi-o țin cu restul familiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ileana Sterp, rasfatata de ziua ei

Citeste si: De ce soțul Ilenei Sterp nu a fost lângă ea de ziua ei: "A fost foarte dezamăgit spunând că nu o să fie prezent!"

Toată familia a mers acasă la Ileana cu mic cu mare în frunte cu Geta, Sebi, Iancu facandu-i surprize cu adevărat dorite de Ileana. Pe lângă buchete imense de flori, tort și alte mici surprize, fiica cea mare a mamei Geta a mai primit un cadou de valoare din partea familiei.

Când a deschis cutia, pentru moment a uitat că Dani nu este alaturi de ea și s-a bucurat pe deplin, mai ales că își dorea din suflet un aparat foto profesional, însă nu se așteptă să primească și o dronă: "Să-l urmărești pe Dani când pleacă de acasă cu mașină..., a fost replica lui Sebi. Toate cadouri au însumat peste 150 de milioane de lei, însă fericirea de pe chipul Ilenei a fost neprețuită.
Și mama Geta s-a pregătit cum se cuvine pentru fiica ei, dandu-i un plic cu bani.

 

 

Taguri: