Exclusiv! Bianca Comanici recunoaște cât de mult i-a fost afectată imaginea din cauza scandalului cu Nelson Mondialul: "Indiferent ce am făcut, nimeni nu este îndreptățit să judece"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 aug 2023, 01:35

Bianca Comanici a pierdut contracte grele

Sursa: Instagram

Vedeta a declarat ca nu este vorba despre bani in acest proces pe care l-a castigat impotriva lui Nelson Mondialul, ci de respect.

Frumoasa prezentatoare a ținut să precizeze în cadrul unui interviu pentru wownews faptul că acest proces castigat nu reprezintă decât un succes pe care și l-a dorit nu pe plan financiar, ci pentru faptul că și-a dorit să se încheie acea cavalcada a jignirilor de care a avut parte din direcția tatălui fostului sau iubit.

Bianca Comanici, contracte prierdute din cauza lui Nelson Mondialul

"Am suferit destul de mult din punct de vedere al imaginii. Indiferent ce aș fi făcut, orice fel de fapta, nimeni nu este îndreptățit să judece faptele altcuiva, în mod special în social-media unde sunt atât de mulți oameni și atât de mulți tineri. Ce a făcut el, a fost denigrare, a fost bullying. El a încurajat răutatea prin acțiunile sale, Dumnezeu mi-a trimis acest oameni frumoși indiferent de greșelile pe care le-am făcut în trecut și pe care nu le voi mai repeta, voi mai face și altele, dar nu aceleași pentru că stiu să în văd

de drum. Am judecata la aceasta vârstă, pot să îmi dau seama ce e bine și ce e rău. Am avut colaborări pe care le-am pierdut din cauza lui. A castigat foarte mulți bani ani de zile, a făcut vlogguri ore întregi în care vorbea urat despre mine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Cați bani are să îi dea Nelson Mondialul Biancăi Comănici după ce vedeta a câștigat procesul: "Acel om mi-a făcut mult rău"

Bianca Comanici a tras și un semnal de alarma celor care trec prin astfel de situație și nu doar în mediul online și a ținut să precizeze că nimeni nu ar trebuie să se lase jignit și să apeleze la lege pentru a face dreptate: "Mă simt eliberată de tot stresul care s-a strâns de atâta timp! Era tot ce îmi doream, să se termine odată

pentru totdeauna fiindcă am lucruri mult mai importante de făcut. Mi-a făcut mult rău acel om și era prea mult pentru mine. A fost o piatră pe inimă și mă bucur că s-a făcut dreptate. Nimeni nu merită să treacă prin așa ceva", a declarat Bianca. 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.