Exclusiv! Ștefania de la Casa Iubirii și-a tras iubit nou: "Suntem împreună de 2 săptămâni!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 07 aug 2023, 01:45

Stefania are un nou iubit

Sursa: Captură YouTube

Chiar daca s-a intalnit cu Cristian intr-un club intamplator, flacara pasiunii nu s-a mai aprins pentru Stefania.

Stefania a suferit mult dupa despartirea de Cristian de la Casa Iubirii, mai ales ca fostul concurent a ales sa puna punct legaturii intr-un mod brutal spunandu-i ca niciodata nu a fost iubita lui, tanara dandu-si seama ulterior ca nu a fost chiar iubire din partea lui, mai ales dupa ce ar fi descoperit ca in timp ce erau impreuna, el deja vorbea cu o alta fata cu care a si locuit in SUA o perioada si care a ales sa puna punct relatiei cu el.

Totul s-a intamplat fix cu Cristian i-a facut Stefaniei. Insa, intamplator, in urma cu cateva zile, cei doi au dat nas in nas intr-un club, s-au salutat, au stat putin de vorba, insa cam asta a fost toata interactiunea lor.

Citeste si: Exclusiv! Bianca Comanici recunoaște cât de mult i-a fost afectată imaginea din cauza scandalului cu Nelson Mondialul: "Indiferent ce am făcut, nimeni nu este îndreptățit să judece"

Stefania are deja un iubit

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La mai bine de 7 luni, cei doi s-au revăzut întâmplător într-un club, iar Stefania a povestit pentru Culisele Iubirii cum a fost toată întâlnirea dintre cei doi: "Eu m-am dus să

îl pup, îl vedeam așa mai timid. Nu puteam să să-l ignor, chiar am vorbit puțin daca ești bine sau cum mai ești. Ne-am privit așa...am avut ceva în emisiune, în prezent nu mai e, a fost o chestie de revedere, dar doar atât. Nu ținem legătură acum, a dezvăluit Stefania.

Stefania nu ar mai vrea nici in ruptul capului o relatie cu Cristian

Însă, ceea ce nu știau mulți, este faptul că Stefania este într-o noua relație cu un băiat pe care l-a cunoscut în urma cu o luna: "Sunt cu el cam de doua săptămâni, dar ne știm de o luna. Fosta concurenta de la Casa Iubirii este la facultate și chiar daca lucrează că și model și hostess, nu își neglijează cursurile. Nu are niciun regret vis-a-vis de ce s-a întâmplat cu Cristian și se simte și împăcată. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.