Ce a făcut Culiță Sterp, după ce a cântat în Spania și nu a luat bani. Acesta a făcut totul public pe Instagram

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 nov 2022, 14:02

Ce a făcut Culiță Sterp, după ce a cântat în Spania și nu a luat bani. Acesta a făcut totul public pe Instagram

Sursa: Instagram

Culiță Sterp a cântat, în acest weekend, în Spania, doar că, din cauza unei neînțelegeri, nu și-a mai primit banii. La puțin timp distanță, acesta s-a fotografiat și le-a arătat fanilor ce face, după țeapa pe care și-a luat-o.

Culiță Sterp a cântat, în Spania, în acest weekend, la un botez, doar că lucrurile nu au mers deloc conform planului. Acum, încă aflat în Spania, le-a arătat fanilor ce face, după ce a pierdut o sumă importantă de bani.

Ce face Culiță Sterp în Spania, după ce a cântat la un botez și nu și-a mai primit banii

Citeste si: Momentul când femeia îi sparge microfonul lui Culiță Sterp la Madrid, viral pe TikTok! Filmulețul artistului cu întreg scandalul, aproape 2 milioane de viziualizari

Culiță Sterp încă se află în Madrid, acolo unde a plecat la finalul săptămânii trecute, pentru a cânta la un botez. Acesta nu a primit toată suma pentru care s-a înțeles, motiv pentru care a spus că lucrurile se vor rezolva în instanță.

Până în momentul în care se va întoarce acasă, acesta se plimbă pe străzile Madridului și, pentru a mai îndulci situația, a decis să facă haz de necaz.

Acesta s-a fotografiat în Madrid, în timp ce se plimba cu o trotinetă. „Măcar trotinete, dacă bani n-am luat din Spania”, a scris Culiță Sterp pe Instagram.

Citeste si: Logodnica lui Culiță Sterp și-a văzut visul cu ochii! Și-a deschis propria afacere și speră că va da lovitura pe piață: "Mă trec toate stările"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce s-a întâmplat la petrecerea la care a cântat Culiță Sterp

Pe contul său de TikTok, Culiță Sterp le-a povestit fanilor ceea ce s-a întâmplat, dovadă că nu va lăsa lucrurile așa. Îndrăgitul artist a rămas dezamăgit de cele întâmplate, dar merge mai departe și susține că își va face dreptate.

Acest a cântat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat la o petrecere de botez.

După ce a cântat ceva timp, acesta și trupa sa au intrat în pauza de o oră la care aveau dreptul. La scurt timp după ce s-au așezat la masă, din salonul de la parter al restaurantului în care Culiță cânta, a venit cineva și l-a rugat să vină să cânte și la petrecerea de acolo.

Deoarece acesta era în pauză, a mers să cânte și, în timp ce cânta la cea de-a doua petrecere, o femeie din cele de la petrecerea inițială a coborât, a aruncat microfonul unui alt membru al formației și a început să facă

scandal.

Citeste si: De la bal, la spital. Ce a pățit Culiță Sterp, în urmă cu doar câteva ore: „Mi-a făcut anestezie pe amândouă părțile”

„A aruncat microfonul pe jos, i l-a spart, că nu ne mai dă niciun ban. Noi trebuia să mai luăm acolo câteva mii de euro, în fine... că ea nu ne mai dă banii.

Avem contract, avem tot, că noi lucrăm cu contracte, totul legal, avem SRL, și acum că îmi anulează și biletele de avion.

(...) Deci asta, dacă cumva îi știți așa, feriți-vă de ei că nu îi recomand, să fiți sănătoasă, doamnă, dacă vrei să-mi dai banii, mi-i dai, dacă nu, am pierdut mai mult la viața mea. O să te dau în judecată, că avem acolo contractele, avem tot ce trebuie”, a povestit Culiță.