Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, demonstrație uluitoare pe scenă! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți să-l vadă în postura de cântăreț! A renunțat sau nu celebrul Murat Unalmis la cariera lui în actorie?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2022, 15:35
video Foto(5)

Murat Unalmis se numără astăzi printre cei mai talentați și apreciați actori ai Turciei. Îndrăgitul actor are o pasiune nebanuita.

Murat Ünalmış face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai momentului în Turcia. Carismaticul actor a cucerit publicul încă de la primele lui roluri pe platourile de filmare, în producții de excepție, în care a jucat magistral. Publicul din România l-a cunoscut pe chipeșul actor Murat Unalmis în anul 2020, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul principal alături de superbă actrița Hilal Altinbilek. 

Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, demonstrație uluitoare pe scenă

Murat Unalmis a venit pe lume în anul 1981, în orașul Kayseri, unde a crescut și a studiat peste ani. Deși își dorea enorm să devină un actor cunoscut și adulat de publicul larg, după absolvirea liceului, tânărul Murat a decis să studieze Facultatea de Administrație și Afaceri în cadrul Universității Marmara, sub îndrumarea părinților săi, care și-au dorit că fiul lor să aibă un viitor strălucit în afaceri.

Citeste si: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Însă după încheierea facultății, Murat Unalmis a realizat că nu poate renunța definitiv la visul lui de a deveni actor și atunci s-a reorientat și s-a înscris și la Facultatea de Teatru, pe care a absolvit-o cu brio.

Destinul însă avea să ii pregătească o carieră în ambele domenii studiate. După aproape două decenii de carieră fulminantă în domeniul actoriei, Murat Unalmis a pătruns și în lumea afacerilor în turism și se pare că a reușit să îmbine cu succes ambele activități. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebrul actor a publicat un scurt clip video pe contul lui de socializare în care apare pe scenă în cadrul unei emisiuni televizate, unde a surprins pe toată lumea în clipă în care a început să cânte la clarinet. Celebrul actor a dovedit tuturor că este de asemenea și un muzician desăvârșit, deoarece a interpretat câteva melodii superbe. 

Citeste si: Demir din serialul Mă numesc Zuleyha, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent chipeșul actor Murat Ünalmış!

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.