Nicoleta cedează nervos după o ceartă aprigă cu Bianca! „Pe ascuns, vorbiți urât de toată lumea” Concurenta a izbucnit în lacrimi și vrea să plece acasă! Iată cum a reacționat Sorin!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2022, 19:00
casa iubirii Foto(6)

Sorin o consolează pe Nicoleta

Sursa: Captură KANAL D

Nicoleta și Sorin sunt puși la zid de Bianca! În cele din urmă, Nicoleta izbucnește în lacrimi și își dorește să plece acasă, motivând că nu se mai regăsește.

Cea mai recentă Gală a emisiunii Casa iubiriii a fost presărată cu multe momente tensionate și pline de suspans. Emoțiile au atins cote maxime în finalul ediției când Forin, Cristian și Diana au ajuns în pragul eliminării. În cele din urmă, Andreea Mantea anunțat faptul că Diana și Cristian s-au salvat datorită voturilor de susținere din partea publicului, în vreme ce Florin a fost cel eliminat. Tânărul a declarat înainte de a părăsi platoul emisiunii că regretă plecarea însă totodată a recunoscut că pleacă împăcat deoarece a contribuit la împăcarea dintre Larisa și Ionuț.

În ediția de luni, concurenții rămași în Casa iubirii au continuat seria tachinărilor și a certurilor. Protagoniștii au fost Bianca, Nicoleta și Sorin, care și-au continuat ceartă iscată în timpul Galei de duminică.  

Nicoleta cedează nervos după o ceartă aprigă cu Bianca! „Pe ascuns, vorbiți urât de toată lumea” 

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, Bianca i-a pus la zid în continuare pe Nicoleta și Sorin, acuzându-i de faptul că au obiceiul de a vorbi urat despre majoritatea concurenților și mai mult decât atât această a subliniat

că Sorin este cel care divulgă multe dintre secretele din culisele emisiunii fanilor săi din mediul virtual. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cele din urmă, Nicoleta a cedat presiunii și a început să plângă, semn că toată tevatură iscată de Bianca recent au doborât-o și i-au provocat acea stare. Mai mult decât atât tânăra a exclamat că își dorește să plece acasă cât mai curând deoarece simte că nu se mai regăsește în acea casă. Cel care i-a sărit în ajutor și a consolat-o a fost Sorin, care a strâns-o în brațe și a încercat s-o liniștească. 

Citeste si: Emoții mari în gala „Casa iubirii”! Forin, Cristian și Diana, nominalizați pentru eliminare. Iată cine a părăsit emisiunea duminică, 6 noiembrie!

Citeste si: Exclusiv! Ștefania de la Casa Iubirii și-a tras iubit nou: "Suntem împreună de 2 săptămâni!"