O tânără a devenit virală pe TikTok datorită sprâncenelor ei mari:  ”Sprâncenele mari și stufoase sunt sexy” | Video

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 07 aug 2023, 02:55

Mari a devenit cunoscută în mediul online datorită sprâncenelor ei mari. Iată cum arată tânăra. 

Mari a devenit virală pe TikTok datorită sprâncenelor ei. Urmăritorii tinerei au fost șocați în momentul în care au văzut cât de groase și stufoase sunt sprâncenele ei și au sfătuit-o să le schimbe forma. Iată cum arată tânăra.  

Citeste si: Anamaria Prodan, alături de mama lui Elon Musk: "Asemănările dintre mine și Maye sunt uluitoare!"

O tânără a devenit virală pe TikTok datorită sprâncenelor ei mari

Cunoscută pe TikTok drept Mariiking, tânăra a reușit să strângă, în timp, peste 225.000 de urmăritori și 8.1 milioane de aprecieri pe platformă.

Mariiking i-a impresionat pe internauți cu conținutul pe care îl publică, iar mulți dintre ei au fost uimiți și de felul în care aceasta arată. Tânăra are trăsături frumoase, un corp armonios, însă ceea ce îi intrigă pe cei care o urmăresc sunt sprâncenele sale.

Tânăra consideră că  ”sprâncenele mari și stufoase sunt sexy”, însă, nu toată lumea este de aceeași părere. Mai mult, urmăritorii ei cred că sprâncenele, dar și felul în care se machiază îi strică frumusețea naturală.

Citeste si: Daniela Gyorfi, mărturisiri uluitoare despre trecutul tumultuos! Aparițiile sale controversate și nuditatea s-au întors împotriva ei! „Un an de zile nu am avut cântări”

Într-un clip recent, Mari urmează un trend în care utilizatorii își acoperă cu mâna detaliul despre care li s-a spus că le ”strică” fața. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

@mariiking__

I love them personally &lt333

♬ original sound- oscar

Cu toate acestea, în ciuda criticilor, creatoarea de conținut își asigură fanii că ea își iubește sprâncenele și nu dorește să asculte ce au haterii de spus despre acest subiect.

”Eu, personal, le ador”,  le-a

transmis aceasta.

Admiratorii s-au grăbit să comenteze:  ”Trăsăturile tale sunt unice! Ești uimitoare! O adevărată frumusețe”.

”Superbă!!!”, a adăugat cineva.

”Sprâncenele te fac unică”, este un alt comentariu.

Citeste si: O fostă concurentă Bravo, ai stil! a creat rochia pe care soția lui Culiță Sterp a purtat-o la nunta Getuței Sterp. Mesajul neașteptat trimis tinerei după marele eveniment

 

@mariiking__

🤠🤠🤠

♬ оригинальный звук- rinaskrgn