Exclusiv! Florin, primele declarații după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Kinga este mult mai mică și mai imatură"

Autor: Alice Popescu

Florin a fost eliminat de la Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Florin a explicat de ce a fost eliminat din cadrul reality-show-ului si de ce nu si-a gasit perechea.

Fostul concurent a dezvăluit că intrase special în Casa Iubirii pentru Andreea, însă nu știa că se difuzase cu o zi în urma ediția în care ea deja făcuse un cuplu cu Emanuel, iar atunci, Florin a simțit că i s-a tăiat din elan. În prim plan a mai avut-o pe Larisa pe care a perceput-o la fel că și în fata televizorului.

Citeste si: Exclusiv! Mona de la Puterea Dragostei, probleme cu băiețelul în vârstă de 10 ani: "Ce aș putea să fac să nu mai mintă?!"

Florina ar fi vrut sa faca un cuplu cu Andreea

Cât despre Andreea, Florin spune că s-ar fi potrivit având în vedere experiență lor de viață: "Nu e ca și cum aș fi stat de vorba cu Kinga care este mult mai mica, mai imatura, nu ar vedea lucrurile cum le-aș vedea eu. Andreea este frumoasa, plăcuta. Mi-a plăcut că e sincera și a fost pusa într-o situație dificila și a rămas cu capul sus.

Am văzut-o foarte devotata.

Cât despre Bianca, Florin spune că este foarte inteligenta și foarte carismatica, însă simte că este genul care ar cădea în picioare cu orice preț. Azi te poate face împărat și mâine sclav, are lucrurile astea, a dezvăluit Florin pentru Culisele Iubirii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin le acuza pe Bianca, Anca si Kinga ca vor atentie

Citeste si: Ella Tina, imagini sfâșietoare de la căpătăiul mamei sale. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei, dărâmată de durere

Cât despre eliminare, Florin spune că s-a așteptat pentru că fetele au votat eliminarea lui. Însă, nu se așteptă că publicul să voteze eliminarea lui: "Oamenii m-au apreciat în partea de online pentru ce gândesc și cum văd tot ce se întâmplă în Casa și nu a fost să fie așa, din păcate.

Din punctul meu de vedere, celor din Casa, le dau dreptate. Bianca caută atenție, Anca, Kinga e și ea din aceasta grupa făcând tot felul de marturii care nu au logica. Îmi place că Radu e sincer și l-am văzut foarte afectat de ce s-a întâmplat cu Kinga, îl consider ok, a mai dezvăluit Florin.