Zonele din țară unde pot să apară ploi și va fi ceață. Prognoza meteo ANM miercuri, 9 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 noiembrie 2022

Sursa: unsplash

Ziua de miercuri aduce o vreme destul de schimbătoare, dar în continuare mai caldă decât ar fi normal în acest moment al anului. Iată prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 noiembrie 2022.

La mijlocul acestei săptămâni, vremea va fi destul de schimbătoare. În anumite zone pot să apară precipitații sub formă de ploaie, iar ceața va fi prezentă în zonele joase de relief. Iată cum va fi vremea în București, dar și în țară.

Prognoza meteo ANM miercuri, 9 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme destul de schimbătoare în cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie 2022.

Deși temperaturile se vor situa în continuare peste normalul perioadei, cerul va fi variabil, iar în zonele joase sunt anunțați nori joși și ceață. În plus, ANM a transmis că în nord-vestul țării pot să apară poli de scurtă durată, iar în estul, sudul şi centrul teritoriului va fi ceață dimineața și noaptea.

În cursul zilei de miercuri, temperaturile se vor situa din nou peste valorile normale pentru luna noiembrie, astfel că maximele vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade.

În noaptea de miercuri spre joi, minimele vor fi ceva mai scăzute, însă se vor menține tot peste valorile normale pentru data din calendar, astfel că se vor înregistra între 2 și 10 grade, iar în depresiunile intramontane se pot înregistra și minime negative de -2 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atmosfera va fi una închisă în anumite regiuni și asta din cauza norilor joși, însă este posibil să fie zărit și soarele.

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul

Vremea în București miercuri, 9 noiembrie 2022

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o maximă ce se va situa între 17 și 19 grade la București.

Dimineața și seara va fi ceață și este posibil ca cerul să fie mai mult noros pe tot parcursul zilei, însă nu vor fi condiții de ploaie, ci doar atmosfera va fi una mohorâtă. Noaptea, minima se va încadra între 4 și 7 grade, iar cerul va fi noros.

Vremea în Brașov miercuri, 9 noiembrie 2022

Pentru ziua de miercuri, meteorologii anunță la Brașov nori joși și ceață în prima parte a zilei.

Temperatura maximă va urca până la 16 grade, iar după prânz pot să mai apară și razele soarelui. În timpul nopții se miercuri spre joi, cerul va fi mai mult senin, însă se va face mai frig, astfel că se va înregistra o minimă de 4 grade. 

Vremea în Constanța miercuri, 9 noiembrie 2022

Pe litoral se anunță o zi de miercuri cu vreme frumoasă și destul de caldă, având în vedere că maxima va urca până la 15 grade.

Chiar dacă dimineața va mai fi ceață, pe timpul zilei se anunță un cer variabil și soare. În cursul nopții, minima din termometre va coborî până la 8 grade, vor fi nori joși și ceață.

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.