În această seară a fost lansată un nouă ediție a emisiunii „Ieftin Scump”, pe canalul de YouTube theXclusive. De data aceasta, Sorin Pușcașu a căutat cea mai scumpă porție de fructe de mare, VS fructe de mare din supermarket.
O nouă provocare „Ieftin Scump”. Sorin Pușcașu, răsfățat cu cea mai scumpă porție de fructe de mare
Sorin Pușcașu a lansat o nouă provocare în cadrul emisiunii ”Ieftin Scump”, pe care o puteți urmări pe canalul de YouTube thexclusive în fiecare zi de marți, de la ora 19:00.
Vedeta ne poartă într-o nouă călătorie marca „Ieftin Scump”. De data aceasta, vedeta zilei va fi o porție de fructe de mare și vom vedea împreună dacă prețul dictează sau nu gustul.
După lungi căutări, Sorin Pușcașu ales pentru această demonstrație localul la Oyster Bar by Taverna Racilor.
" Am nevoie să mănânc ceva pe opulență", i-a spus Sorin Pușcașu ospătarului. Acesta i-a prezentat mai multe preparate din meniu, printre care și Stridii Regale cu Aur și Caviar.
După câteva minute de așteptare, a venit și momentul mult râvnit, Sorin Pușcașu a savurat Stridii Regale cu Aur și Caviar, creveți, tentacule de caracatiță, scoici, iar gustul a depășit toate așteptările.
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
În cel de-al șaptelea episod al emisiunii ,,Ieftin Scump", emisiune difuzata în fiecare marți, de la 19:00, pe canalul de YouTube theXclusive, Sorin Pușcașu ne-a adus la cunoștință care este cea mai scumpă porție de fructe de mare, cu toate acestea, nota de plată l-a cam șocat.
"Nu știu dacă o să-mi placă nota. 1.154 de lei?", a spus Sorin Pușcașu.
Ce are de spus Sorin Pușcașu despre cea mai ieftină porție de fructe de mare
"Partea scumpă ați văzut-o. Am mâncat bine, am mâncat și scump. Unde să mergem la partea ieftină? Ne-am tot gândit, am zis să mergem la restaurant, la restaurant este tot scump. Așa că, m-am hotărât să vă gătesc eu. Cea mai bună variantă am găsit-o la un supermarket.
Am venit în bucătăria theXclusive. Avem creveți, calamar, somon și scoici. Nu am mai gătit așa ceva.", a spus Sorin Pușcașu.
După ce a gătit singur o porție de fructe de mare, Sorin Pușcașu a făcut și o comparație între preparatul său și cel de la restaurant.
"Acolo știți cât am dat, am dat și mai mult, sunt și alte standarde acolo. Am dat doar 74 de lei din supermarket. Clar, mult mai bune acolo, au bucătari profesioniști, au fructe de mare proaspete, eu le-am luat din supermarket și le-am făcut cum îmi plac mie, am pus și eu ce am văzut pe internet", a încheiat Sorin Pușcașu.