Când se va difuza ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgita producție turcească un al doilea sezon? Ce se va întâmpla cu personajele centrale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 11:33

Serialul Aripi frânte se apropie de final

Sursa: Captură KANAL D

Serialul Aripi frânte se apropie de final! Iată când se va difuza ultimul episod al îndrăgitei producții și ce se va întâmpla cu personajele principale!

Serialul turcesc Aripi frânte a avut premieră la Kanal D pe 4 iulie 2022 și a fascinat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață. Întreagă acțiune s-a petrecut în Istanbul, unde personajele centrale au trecut prin momente extrem de dificile și prin situații limita. Nefise, o femeie văduva și-a crescut cu greu cei patru copii și a încercat pe tot parcursul acțiunii să își mențină familia unită și să își protejeze bărbatul iubit.

Când se difuzează ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgită producție turcească un al doilea sezon?

Producția Aripi frânte a fascinat publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D și a atras din ce în ce mai mulți fani ai serialelor turcești care au rămas fideli până în prezent, când producția se apropie de final.

Povestea dramatică a frumoasei Nefise, o mama, greu încercată de destin, care și-a crescut și educat singură cei patru copii a luptat neîncetat până în ultima clipă pentru unitatea familiei sale. Însă femeia a purtat pe umeri povara unui secret important despre Emre, unul dintre cei patru copii ai săi.

Citește și: Motivul pentru care talentatul actor Ahmet Varlı a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, cu puțin timp înainte de încheierea filmărilor! A fost nevoit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Nefise a ajuns cu bună știință în casa unui afacerist bogat, Muzaffer, care în cele din urmă i-a devenit soț. Deși inițial Nefise a mimat iubire pentru soțul ei, pentru a reuși să le ofere copiilor ei un trăi mai bun și totodată pentru a încerca să îi dezvăluie marele ei secret despre faptul că Emre este de fapt fiul lui, treptat această a ajuns să îl iubească enorm.

Însă tocmai din cauza acestei iubiri, Nefise nu s-a încumetat să îi dezvăluie adevărul despre Emre, pentru a nu-i provoca o mare suferință și pentru a nu distruge căsnicia lor.

În cele din urmă inevitabilul s-a produs, iar Nefise s-a văzut nevoită să îi destăinuie adevărul lui Muzaffer, asumându-și toate riscurile. Înfuriat peste măsură de vestea primită, Muzaffer se simte rănit în orgoliu și o alungă pe soția lui împreună cu cei trei copii ai săi de la conac și astfel, femeia ajunge din nou în stradă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Istoria pare să se repete pentru Nefise și familia ei, iar fericirea pare să nu apară deloc în calea ei, în ciuda tuturor eforturilor ei de a-și proteja căsnicia și copiii.

Rămâne însă de văzut dacă Muzaffer o va ierta pe Nefise pentru ascunderea adevărului despre fiul lui, dar și cum va reacționa Emre în clipă în care va află că Nefise, cea pe care o diviniza, nu este de fapt mama lui, iar Muzaffer este adevăratul lui tată.

Nu pierdeți ultimele două episoade ale îndrăgitei producții turcești Aripi frânte, miercuri și joi, de la ora 20:00, la Kanal D! Captivantul serial se va încheia pe 10 noiembrie, când va fi difuzat ultimul episod, deoarece producția nu are și un al doilea sezon. Iar din 14 noiembrie va începe un nou serial turcesc, intitulat Totul pentru familia mea, care va fi difuzat de luni pana joi, tot de la ora 20:00!

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!