Exclusiv! Manuela Oprișiu nu mai plânge după tatăl fetiței sale: "Nu-mi doresc pe nimeni alături de mine!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 nov 2022, 12:11

Manuela Oprisiu are grija singura de fetita ei

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Puterea Dragostei traieste si respira doar pentru fiica ei, Ozana Maria.

Desi a avut un botez fastuos pentru fetitia ei, Ozana-Maria, în care detaliile au făcut diferență și unde au fost prezenți zeci de foști concurenți de la Puterea Dragostei, Manuela Oprisiu a avut o mare piatra pe suflet din cauza faptului că tatăl fetiței nu a fost prezent la eveniment. Cu lacrimi în ochi, fosta concurenta a dezvăluit că ea este cea care se ocupa în tatalitate de creșterea micuței fiind cea mai mare bucurie a sufletului sau. 

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, critici acide din partea internauților când au văzut-o la volanul unei mașini exclusiviste: "Învață să ai stil lângă o astfel de mașină, fii o femeie cu clasă"

Manuela Oprisiu: "Sunt un om transparent si nu ma pot preface!"

"Stiu că este nevoie și de o parte masculina, nu îmi doresc și nici nu vreau deocamdată, a dezvaluit Manuela pentru wownews. Sunt bine așa cu fetiță mea.

Poate pe viitor nu spun nu. Acum nu e loc de așa ceva în viață mea. Ozana este pe primul loc, munca mea, oamenii dragi mie...la ora actuala am o viață încărcată, nu am timp liber să mă gândesc. Mereu am ceva de făcut. Asta este un lucru bun, m-a ajutat să trec peste și să merg mai departe. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Manuela Oprisiu nu are de gand sa isi refaca viata

Ozana este fericirea mea suprema, este motivul meu de lupta. Nu mă ascund, lumea știe, nu mă ascund. Vreau să o cresc foarte frumos, să îi fac un viitor, să își aleagă drumul în viață, dar să o și îndrum. Sunt mulțumită și fericita cu ce am acum.

Am învățat să fiu mai puternica și să iau lucrurile așa cum sunt. Eu sunt un om transparent și nu mă pot preface că sunt fericita daca nu sunt, a dezvăluit Manuela Oprisiu.