Carmen de la Sălciua a dat cărțile pe față! Artista a lămurit toate zvonurile vehiculate în mediul online despre posibila sarcină! "Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu"

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 nov 2022, 12:44

Carmen de la Salciua isi doreste enorm sa devina mamica

Sursa: Instagram Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a vehiculat în mediul online că ar fi însărcinată. Iată ce a declarat artista!

Carmen de la Sălciua s-a căsătorit de curând cu alesul inimii sale, Marian Corcheș și trăiește cea mai frumoasă și fericită perioada din viață ei. Nuntă s-a desfășurat într-un cadru restrâns și ferit de ochii presei. Artista a decis să le împărtășească fanilor ei din mediul virtual cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, surprinzând pe toată lumea, deoarece mulți se așteptau că nuntă să fie una grandioasă, cu foarte mulți invitați.

Carmen de la Salciua a dat cărțile pe față! Artista a lămurit toate zvonurile vehiculate despre posibilă sarcina

La scurt timp după nuntă, Carmen de la Sălciua și soțul ei, Marian, au plecat în luna de miere, într-o destinație exotică, unde s-au bucurat de plajă, soare și multă relaxare, într-un cadru de poveste. De curând, artista a publicat pe contul ei de socializare o imagine uluitoare care i-a pus pe jar imediat pe fanii săi, deoarece mulți și-au imaginat că această este însărcinată.

Mai mult decât atât, unii dintre internauți i-au transmis cântăreței deja felicitări și urări crezând că sigur așteaptă un copil. De fapt, toate aceste reacții s-au declanșat în clipă în care Carmen de la Sălciua a postat o imagine în care apărea îmbrăcată într-o salopetă ce ii evidenția burtică suspectă. Iar ulterior artista a mai publicat o fotografie cu o fetiță îmbrăcată în portocaliu, care i-a pus și mai mult pe gânduri pe fanii.

Citește și: Care este motivul pentru care Carmen de la Sălciua nu a vrut să aibă petrecere de nuntă. Ce legătură are decizia cu pelerinajul de la Sf. Munte Athos

Recent, Carmen de la Sălciua a fost surprinsă la un concert în Germania, acolo unde a făcut câteva declarații importante cu privire la toate aceste speculații care s-au vehiculat în ultimele săptămâni despre o posibilă sarcina.

Astfel, artista a mărturisit că nu știe încă nimic sigur în legătură cu acest lucru pentru că nu a făcut încă un test de sarcina pentru a spulberă orice bănuiala, doar că nu are încă simptome specifice. Celebra cântăreața a mai subliniat și faptul că are mare încredere că Dumnezeu le va îndeplini și această mare dorința și cu siguranță ea și soțul ei vor deveni părinți în viitorul apropiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sinceră să fiu, nu știu dacă sunt însărcinată sau nu pentru că nu mi-am făcut test de sarcină.

Acum sunt pe drum și venim spre România și probabil că voi dezlega misterul în țară. Deocamdată eu nu am simptome.  Mie mi-a plăcut imaginea. Nu m-am legat de ceva, nu am vrut să creez vreo strategie sau să le dau de gândit oamenilor. Mi-a plăcut imaginea cu fetița asta și am postat-o. Mi se pare o fetiță foarte mișto îmbrăcată și atitudinea ei mi s-a părut foarte mișto!
Doamne ajută! Dacă Dumnezeu își dorește asta pentru mine probabil că așa va fi, dacă e doar o alarmă falsă e doar o alarmă falsă. Dumnezeu știe când va fi momentul și timpul meu", a spus Carmen de la Salciua, pentru wowbiz.ro

Citește și: Marea dorință a lui Carmen de la Sălciua! Artista este nerăbdătoare și le-a povestit fanilor ce urmează să facă: ”Abia aștept”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.