Adevăratul motiv pentru care chipeșul actor Faik Ergin a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul diabolicului Kemal! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a desfășurat conform scenariului?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2022, 14:42

Faik Ergin, un actor si un fotomodel de mare succes in Turcia

Sursa: Instagram Faik Ergin

Faik Ergin a cucerit publicul cu rolurile sale. Iată de ce s-a retras din serialul Aripi frânte, cu puțin timp înainte de încheierea filmărilor!

Faik Ergin se numără în prezent printre cei mai apreciați actori ai generației sale și totodată este recunoscut și drept un fotomodel de succes. Deși are 44 de ani, carismaticul Faik își uimește încă fanii cu aparițiile sale atât în producții de excepție, cât și pe marile podiumuri, în prezentări de modă, sau în spoturi publicitare. Publicul din România l-a cunoscut pe faimosul actor de curând în distribuția serialului Aripi frânte, în care a dat viață personajului Kemal.

Fanii săi au fost dezamăgiți însă de faptul că celebrul actor a părăsit platourile de filmare cu puțin timp înainte de încheierea producției și s-au întrebat de ce anume a fost nevoit celebrul actor să părăsească brusc distribuția.

Adevăratul motiv pentru care chipesul actor Faik Ergin a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul diabolicului Kemal

Faik Ergin s-a născut în 1978, în orașul Hatay, unde a crescut și a studiat alături de frații săi.

Cei trei frați au primit o educație de seama din partea părinților, care au făcut mereu eforturi uriașe pentru a le susține studiile pentru că fiecare să devină ceea ce și-au dorit. După absolvirea liceului, Faik a hotărât să studieze Facultatea de Inginerie Civilă, în cadrul Universității Tehnice din Istanbul, în ciuda faptului că inițial a vrut să se orienteze către actorie, deoarece cocheta deja cu modelingul și era fascinat de aparițiile în lumina reflectoarelor.

Citește și: Când se va difuza ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgita producție turcească un al doilea sezon? Ce se va întâmpla cu personajele centrale!

Încă din timpul facultății, Faik a început să lucreze că fotomodel și în doar câțiva ani a devenit unul extrem de apreciat în lumea modelingului și mai mult decât atât în anul 2000 și-a adjudecat titlul de Cel mai bun model din lume, în cadrul unui concurs internațional de profil.

Odată devenit celebru în Turcia, Faik Ergin a fost asaltat din ce în ce mai mult cu propuneri de a jucat în diverse producții de televiziune pe care le-a acceptat chiar dacă era conștient că timpul pentru modeling va fi limitat. Însă cu mari eforturi Faik a reușit să îmbine mulți ani la rând ambele domenii de activitate, bucurându-se de succes răsunător.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2017, celebrul actor și fotomodel, Faik Ergin, a fost cooptat să joace în serialul Aripi frânte, un rol secundar dar care i-a adus o mare reușită pe plan profesional. Actorul a intrat pe platourile de filmare undeva la jumătatea producției și a părăsit distribuția cu puțîn timp înainte de final, spre marea surprindere a fanilor săi, care se așteptau să îl urmărească până la sfârșit.

Însă abia apoi s-a aflat în spațiul public faptul că îndrăgitul Faik Ergin a fost oarecum nevoit să părăsească platourile de filmare ale serialului Aripi frânte, în 2018, deoarece în anul următor avea deja programat un alt proiect de televiziune, un nou rol într-un serial istoric Payitaht Abdülhamid, în care a dat viață personajului Robert. Potrivit presei din Turcia Faik urmă să înceapă încă din anul 2018 pregătirile intense pentru noul rol astfel se explică plecarea lui bruscă din distribuția producției Aripi frânte.

Citește și: Kemal din serialul Aripi frânte, tablou de familie! Celebrul actor Faik Ergin este un familist convins! Iată cum a fost surprins alături de cele mai dragi persoane din viața sa!