Asya, fiica lui Kemal din serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată talentata actriță Sera Arıman, la cinci ani de la încheierea filmărilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 aug 2023, 04:35
Sera Ariman Foto(5)

Sera Ariman, o tanara speranță a cinematografie torcesti

Sursa: Instagram Sera Ariman

Tânăra Sera Arıman, care a dat viață personajului Asya în serialul Aripi frânte, se numără printre cele mai apreciate și talentate actrițe din generația ei.

Frumoasa actriță Sera Ariman are doar 30 de ani și cu toate acestea a reușit să acumuleze șase ani de experiență pe platourile de filmare și a jucat în multe piese de teatru, dar a avut și câteva roluri secundare dificile în seriale de excepție, care au ajutat-o să devină din ce în ce mai cunoscută în Turcia și peste hotare. De curând, Seră a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini inedită prin care și-a surprins fanii cu noul ei look.

Asya, fiica lui Kemal din serialul Aripi frânte, schimbare spectaculoasă de look

Născută în anul 1992, Sera Ariman a crescut și a studiat peste ani în Istanbul, orașul ei natal. Deși inițial și-a dorit enorm să devină actrița și să urce pe cele mai înalte culmi ale succesului, Sera s-a înscris după încheierea liceului, la Facultatea de Arte Plastice, secția de Comunicare și Design, în cadrul Universității Beykent, însă treptat a realizat că nu poate să renunțe la marea ei pasiune pentru actorie și atunci a decis să se înscrie și la cursurile private de

teatru din cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen.

Citește și: Când se va difuza ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgita producție turcească un al doilea sezon? Ce se va întâmpla cu personajele centrale!

În anul 2016, Sera a fost acceptată să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, acolo unde a fost rapid remarcată de marii producători de seriale turcești, iar în anul 2017 a fost cooptată să joace primul ei rol într-un serial de televiziune, Aripi frânte, care

i-a adus și primul succes răsunător în carieră de actrița. Frumoasa Sera Ariman a jucat rolul Asya, alături de partenerul ei de platou, Emir Ozden, care a întruchipat personajul Emre.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de carieră, superba Sera Ariman a avut parte de același mare succes și în viață personală, deoarece s-a căsătorit recent cu alesul inimii sale, actorul de comedie Denizhan Haznedar (30 de ani) și sunt extrem de fericiți și împliniți împreună. Sera are o relație specială si cu fanii săi din mediul online, acolo unde publică deseori imagini și clipuri inedite din viață ei de zi cu zi.

De curând, actrița a postat câteva imagini uluitoare în care a apărut cu un look total schimbat.

Citește și: Ea este cea mai importantă și iubită femeie din viața lui Kemal din serialul Aripi frânte! „Te iubesc mai mult în fiecare zi” Iată cum a fost surprins celebrul actor Faik Ergin, alături de mama sa!