Serialul „Aripi frânte” ajunge la final, în această seară, de la 20:00!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 11:34
video Foto(7)

Din 14 noiembrie, de luni până joi, de la 20:00, telespectatorii vor putea urmări “Totul pentru familia mea”, un nouă producție de succes.

Serialul “Aripi frânte”, difuzat de Kanal D, ajunge în această seară la final. Fascinanta poveste de iubire dintre Muzaffer (Fatih Al) și Nefise (Deniz Bolisik), dar și teribila poveste de viață a copiilor acesteia, Zeynep (Melis Tüzüngüç), Emre (Emir Ozden), Cemre (Gizem Günes) și mezina Aysun (Eliz Nese Çagin), are deznodământul în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.  

Serialul „Aripi frânte” ajunge la final, în această seară, de la 20:00

Fanii îndrăgitei producții turcești Aripi frânte au trăit alături de eroii preferați momente emoționante, pline de suspans, din lumea plină de provocări a familiei greu încercate de soartă.

Citește și: Motivul pentru care talentatul actor Ahmet Varlı a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, cu puțin timp înainte de încheierea filmărilor! A fost nevoit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Astăzi, de la ora 20:00, în ultimul episod din serialul “Aripi frânte”, telespectatorii vor fi martorii unor momente unice, care vor trezi emoții puternice milioanelor de fani ai producției.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Muzaffer trece prin clipe incredibile, de când și-a găsit fiul pe care-l credea pierdut pentru totdeauna, însă adevărul pe care tânărul îl va afla se va dovedi tulburător. Nefise nu suportă gândul că fiul și soțul ei o consideră vinovată pentru secretul tăinuit ani, așa că va lua o decizie radicală.

Începând de luni, 14 noiembrie, de la ora 20:00, de luni până joi, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări un nou serial turcesc de succes, “Totul pentru familia mea”, o povestea impresionantă a patru frați, rămași orfani.

Mai multe detalii despre serialele difuzate de Kanal D și actorii care joacă în aceste producții puteți afla accesând site-ul kanald.ro.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!