Nefise din serialul Aripi frânte, petrecere cu peripeții! Iată cum a fost surprinsă, de curând, celebra actriță Deniz Bolisik!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2022, 12:48
video Foto(7)

Îndrăgita actriță Deniz Bolisik a fascinat publicul cu rolul Nefise din serialul Aripi frânte și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație!

După aproape două decenii de carieră strălucită, Deniz Bolisik a devenit una dintre cele mai apreciate și admirate actrițe ale generației sale. Deși are 40 de ani, frumoasă actrița are de gând să își continue ascensiunea spre cele mai înalte culmi ale succesului.

Deniz a cucerit publicul din Turcia și din străinătate cu talentul și frumusețea ei încă de la primele sale apariții pe micile ecrane.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superbă actrița de curând, în distribuția serialului Aripi franțe, în care a jucat rolul Nefise. Dincolo de viață profesională, Deniz este femeie optimistă și mereu plină de viață și jovială, care adoră ieșirile în compania prietenilor ei. De curând, celebra actrița a fost surprinsă la aniversarea unei bune prietene, unde că de obicei Deniz a fost sufletul petrecerii.

Nefise din serialul Aripi frânte, petrecere cu peripeții! Iată cum a fost surprinsă, de curând, celebra actriță Deniz Bolisik

Deniz Bolisik s-a născut în anul 1982, în Ankara, unde a crescut și a studiat peste ani. Pentru că și-a dorit încă din adolescență să devină o actrița renumită, Deniz nu a primit sprijinul familiei sale și a fost nevoită să aleagă alt drum decât cel al actoriei. Astfel, după încheierea liceului, tânăra s-a înscris la Facultatea de Economie, în cadrul Universității Eylul, la îndemnul părinților ei.

Citește și: Când se va difuza ultimul episod din serialul Aripi frânte. Va mai avea sau nu îndrăgita producție turcească un al doilea sezon? Ce se va întâmpla cu personajele centrale!

După absolvire aceasta a realizat că nu va putea renunța definitiv la marele ei vis de a deveni actrița și atunci a hotărât să se reorienteze către Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, din Ankara, pe care de asemenea a absolvit-o cu brio, reușind să își îndeplinească marea dorința.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurtă vreme după terminarea facultății, Deniz Bolisik a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde a și fost remarcată de o mare casă de producție care a cooptat-o să joace primul ei rol într-un serial

de televiziune, ce i-a deschis calea către o carieră de succes.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Dincolo de viața profesională presărată cu multe reușite de-a lungul celor două decenii de carieră, Deniz Bolisik este o femeie plină de viață, care adoră să își petreacă timp de calitate alături de prietenii săi.

De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare câteva imagini de senzație, în care apare la aniversarea unei bune prietene. Ce de obicei, Deniz a fost sufletul petrecerii și a radiat de fericire alături de amicele sale.