Exclusiv! Florin bagă bețe-n roate în relația dintre Andreea și Emanuel? Ce spune fostul concurent despre cea cu care și-ar fi dorit să facă un cuplu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 10 aug 2023, 03:00

Ce spune Florin despre cuplurile din Casa Iubirii

Sursa: Captură YouTube

Florin a fost eliminata de la Casa Iubirii, insa nu poate trece peste faptul ca inca o place pe Andreea pentru care a si intrat in show-ul matrimonial.

Andreea i-a rămas în suflet lui Florin, concurent eliminat de la Casa Iubirii și chiar daca concurenta este acum într-o relație cu Emanuel, tânărul nu își poate muta gândul de la ea. Desi a intrat în competiția matrimoniala pentru Andreea, ulterior, Florin avea să afle faptul că deja începuse o cunoaștere cu Emanuel, motiv pentru care cei doi nu au mai apucat să se apropie. Cu toate acestea, fostul concurent spune că a simțit din partea Andreei faptul că îl place desi este într-o relație.

Citește și: Exclusiv! Cum a reușit Manuela Oprișiu să slăbească 30 de kilograme în opt luni: "Am fost ambițioasă, am urmat și un regim!"

Florin vorbeste despre cuplurile din Casa Iubirii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"De multe ori, eu vis-a-vis de relațiile din Casa, eu nu m-am băgat intre ei. E o prietenie colectiva acolo, i-am respectat pe ei că oameni și nu am vrut să stric feng-shui-ul. E ușor să strici, e ușor să duci vorba de colo-colo și nu îmi sta în caracter. Diana i-ar fi plăcut de mine, însă Cristian este atașat de ea. Casa Iubirii pentru mine nu este fix ce trebuie în ce privește o relație.

M-am lașat calcat în picioare doar să stiu că vor să fie bine. Poate că am greșit, cred că trebuia să fiu mai agresiv, mai pentru mine. 

Cum sunt Sorin si Nicoleta de la Casa Iubirii

Citește și: Exclusiv! Florin, primele declarații după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Kinga este mult mai mică și mai imatură"

Sorin și Nicoleta sunt la un alt nivel în ce privește relația, e fix ce am văzut eu. Eu sunt reali, vor să traiasa în afara Casei, au planuri mari. Sorin este calculat și spune ce crede. E foarte greu să iți accepți defectele. Bianca și Alin, nu stiu, e ceva plăcut, atractiv, însă nu e ceva real, a dezvăluit Florin.