Diana le-a declarat război Kingăi și Andreei! „Tu nu știi de bun simț” Cele trei concurente au declanșat un scandal de proporții astăzi în Casa iubirii! Iată până unde s-a ajuns!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 nov 2022, 16:30
video Foto(5)

Diana se simte singură împotriva tuturor in Casa iubirii! Concurenta a răbufnit și a încercat să o pună la punct pe Kinga mai întâi și apoi și pe Andreea!

Dacă în ediția de miercuri, Larisa și Andreea au ajuns la cuțite și au declanșat un scandal teribil în Casa iubirii, joi, tensiunile aprige au continuat în casă fetelor, acolo unde de această dată, spiritele s-au încins între Diana, Kinga și Andreea, care au ajuns să își adreseze jigniri foarte urâte.

Diana le-a declarat război Kingai și Andreei! „Tu nu știi de bun simt” 

În ediția de joi, 10 noiembrie, în Casa iubirii, a izbucnit un nou conflict uriaș în rândul fetelor. Este cunoscut faptul că Diana și Kinga au avut multe certuri până acum în cadrul show-ului, însă de această dată, Diana a răbufnit și a vrut să lămurească odată pentru totdeauna neînțelegerile dintre ea și Kinga și a încercat să o pună la punct pe colegă ei, pentru toate jignirile grave pe care i le-a adus până acum.

Citește și: Larisa și Andreea, scandal de proporții în Casa iubirii! „Nu țipi la mine!” Iată ce reacție a avut Ionuț și cum a intervenit pentru a-și proteja iubita!

Însă în timpul schimbului de replici acide desfășurat între Diana și Kinga a intervenit aprig Larisa pe de o parte care a sărit în apărarea Dianei și pe de altă parte, Andreea, care a aparat-o pe Kinga.

Astfel, s-a declanșat un conflict de proporții în care fetelor, care a răsunat până în casa băieților. Aceștia au auzit multe tonuri ridicate și au exclamat că fetele se războiesc.

Se pare că Diana a mai aflat între timp despre faptul că i-au fost aduse constant jigniri urâte din partea Kingai, detalii confirmate de Larisa. Iar Diana și-a dorit să i ceață socoteală colegei sale pentru toate acestea, însă nici Kinga nu s-a lăsat mai prejos și a continuat seria atacurilor verbale asupra rivalei sale.

Larisa: Ești urâtă! Cum ți-a mai zis? Ești sărăcie!

Kinga: Hai gata că deja o dăm în altele! Tu nu eșți răutăcioasă?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Diana: Eu n-aș fi nimeni și Kinga e Kinga! În fine... Am suportat-o nu i-am zis nimic! I-am răspuns cu aceeași moneda!

Andreea: Diferența dintre voi două este că Kinga face aceste glume cu aproape toată lumea!

Diana: Eu vin în emisiune și aflu că tu pe mine nu mă suporți! Tu nu știi de bun simt!

Andreea: Sunt vulgară! N-am bun simt!

Diana: Ești! Nu vreau să te jignesc! Nu mă provoca!

Citește și: Kinga de la Casa Iubirii, critici acide din partea internauților când au văzut-o la volanul unei mașini exclusiviste: "Învață să ai stil lângă o astfel de mașină, fii o femeie cu clasă"