Bogdan de la Ploiești își vinde mașina. Suma fabuloasă pe care manelistul o cere pe bolidul de lux

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 aug 2023, 04:35

Bogdan de la Ploiești își vinde mașina

Sursa: Facebook Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești și-a anunțat fanii că își vinde bolidul de lux prin intermediul unui clip postat pe o rețea de socializare. Artistul a oferit toate detaliile și deja pare că au apărut și primii doritori.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați artiști ai momentului, piesele lui țin primele locuri în topurile muzicale, drept urmare, internauții sunt cu ochii pe el și îi urmăresc fiecare mișcare. Nu este de mirare că mulți și-ar dori să se bucure de succesul său și să-i calce pe urme. Recent, artistul a anunțat că își vinde bolidul de lux pentru a-i face loc în garaj unei noi bijuterii pe patru roți, admiratorii având șansa să cumpere mașina pe care artistul a condus-o până acum.

Câți bani cere Bogdan de la Ploiești pe bolidul său de lux

Bogdan de la Ploiești se numără printre cei mai iubiți și apreciați artiști de la noi. După ce a rupt topurile muzicale cu cele mai noi piese ale sale, Aldea Bogdan Marian se bucură de un succes răsunător. Pe lângă faptul că este chemat să cânte la o mulțime de evenimente, artistul este foarte activ și în mediul online.

Numai pe Instagram, acesta a reușit să strângă o comunitate impresionantă de peste 450 de mii de urmăritori și încearcă să-și țină admiratorii la curent cu tot ce ține de viața lui profesională, dar și personală.

Citește și: Bat clopote de nuntă pentru Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Dansatoarea a prins buchetul miresei la un eveniment

Recent, Bogdan de la Ploiești a dezvăluit că se pregătește să-și cumpere un nou bolid și  își vinde mașina pe care o are în prezent. Așa cum era de așteptat, artistul a făcut anunțul prin intermediul unui clip video postat pe rețelele de socializare. Manelistul s-a filmat alături de vechea sa mașină și le-a spus fanilor că renunță la X6-le său pentru ceva mai bun.

„Oameni dragi, a sosit timpul să vând albinuța asta. Abia aștept să o vând pentru că abia aștept să vă arăt ce mi-am cumpărat. Nu sunteți pregătiți”, a dezvăluit Bogdan de la Ploiești într-un TikTok.

Bolidul pe care Bogdan de la Ploiești l-a condus până în prezent valorează 154.000 de Euro, însă, artistul în vinde cu de 80.000

de Euro. Mașina de lux a fost, inițial, culoarea albastră, dar înainte de a o da noului proprietar, manelistul a decis să o vopsească galbenă, potrivit cancan.ro.

„Mașina este disponibilă de mâine după ora 12:00 la vizionare. Prețul este de 79.990 euro. Primul proprietar, luată de mine 0 km. Este în garanție, iar acum are 130.000 de kilometri”, a mai spus acesta pe TikTok.

Citește și: Cristina Pucean a dezvăluit când a început, de fapt, relația ei cu Bogdan de la Ploiești. Dansatoarea a pus punct zvonurilor apărute de-a lungul timpului: „La început am fost doar prieteni”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@bogdandelaploiesti.haz O GASITI LA @sabauto.ro @theorose ♬ sunet original- BogdanDeLaPloiesti