Larisa recunoaște că are sentimente puternice pentru Ionuț și se teme să nu greșească din nou. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, vineri, 11 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 10 nov 2022, 19:09

Larisa recunoaște că are sentimente puternice pentru Ionuț

Sursa: Captură KANAL D

Larisa recunoaște că sentimentele pe care le are pentru Ionuț sunt mult mai puternice de când s-au împăcat, iar teama de a nu călca din nou strâmb o sperie.

Larisa și Ionuț și-au mai dat o șansă, iar lucrurile par că merg de minune între ei, iar iubirea domină în relația lor. Totuși, blondina se teme să nu calce strâmb din nou, mai ales că sentimentele pe care le are acum pentru Ionuț sunt mult mai puternice. 

Larisa se teme să nu-l piardă pe Ionuț

Se pare că planetele s-au aliniat pentru Ionuț și Larisa, cei doi și-au mai acordat o șansă și par a fi mai fericiți ca niciodată.

Momentele frumoase trăite de cei doi au fost rapid spulberate de concurenți, mai exact de către Anca, care nu crede în relația lor și a spus că niciodată nu a văzut o conexiune între ei.

Larisa și Ionuț susțin că ceea ce simt ei cu adevărat nu se poate exprima în cuvinte și nici demonstra, de aceea ei nu-și arată sentimentele în public. 

Citește și: Exclusiv! Florin bagă bețe-n roate în relația dintre Andreea și Emanuel? Ce spune fostul concurent despre cea cu care și-ar fi dorit să facă un cuplu

”Cu ochii mei, pe voi doi, nu v-am văzut niciodată”, a spus Anca.

”Nu înseamnă că dacă nu mă exprim tot timpul nu îmi e super dor de el”, a

spus Larisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ideea este că nu murim după conexiunea asta sau după televizorul ăsta. Dacă pleacă acum cineva, nu ne mai vedem toată viața”, a

spus Ionuț.

Diana a dezvăluit că ei sunt singurul cuplul din Casa Iubirii care nu-și exprimă sentimentele în fața tuturor.

”Voi nu sunteți atât de expresivi ca restul cuplurilor din casă”, a spus Diana despre Larisa și Ionuț.

Larisa susține că nu mai vrea să dea totul de această dată și lasă sentimentele să vorbească de la sine, deși îi este teamă să facă anumite gesturi, totul pentru a nu greși din nou față de Ionuț, pentru care are sentimente mult mai puternice acum.

Blondina nu se poate abține și izbucnește în lacrimi, atunci când realizează cât de mult îl iubește pe Ionuț. 

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, vineri, 11 noiembrie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D. 

Citește și: Diana le-a declarat război Kingăi și Andreei! „Tu nu știi de bun simț” Cele trei concurente au declanșat un scandal de proporții astăzi în Casa iubirii! Iată până unde s-a ajuns!