Câți copii are Anne Hathaway. Actrița este căsătorită de 10 ani cu Adam Shulman

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 11 aug 2023, 02:35

Câți copii are Anne Hathaway

Sursa: Instagram annehathaway

Anne Hathaway este o cunoscută actriță ce a apărut în zeci de filme ce i-au adus faima, însă aceasta a încercat să își țină copiii departe de această viață publică, iată câți copii are Anne Hathaway.

Anne Hathaway are o căsnicie de invidiat cu Adam Shulman, iar din cei 10 ani de mariaj, aceștia se bucură de copiii lor cât mai mult timp cu putință, aceasta chiar luând o pauză de la actorie pentru a pune pe primul loc familia.

Citește și: Seamănă ca două picături de apă. 4 fotografii cu Ștefan Bănică Senior și fiul său, Ștefan Bănică Junior

Câți copii are Anne Hathaway

Anne Hathaway este cunoscută pentru aparițiile sale complexe pe marile ecrane în filme precum,, The Devil Wears Prada”, ,,The Princess Diaries”, ,,Ocean's 8” sau ,,One Day”.

Actrița a încercat să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, perioadele în care aceasta a fost însărcinată fiind de cele mai multe ori ascunse.

Anne Hathaway reușește să își ascundă familia foarte bine, fără a pune prea multe poze cu aceștia sau fără să fac comentarii din care s-ar înțelege ceva despre ei.

Cu toate acestea, actrița are doi copii superbi. Anne Hathaway a născut primul ei copil, Jonathan Rosebanks Shulman, pe 24 martie 2016, iar aceasta și-a anunțat sarcina în ultimele luni. Trei ani mai târziu, în iulie 2019, aceasta a anunțat tot prin intermediul unei rețele de socializare faptul că este gravidă a doua oară, iar după 11 luni în care cei doi i-au ținut numele secret, aceștia

au declarat că bebelușul poartă numele Jack.

Actrița a anunțat în acea postare și faptul că această sarcină a fost una foarte greu de conceput, aceasta luptându-se cu diferite probleme hormonale ce îi afectează fertilitatea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Motivul pentru care talentatul actor Ahmet Varlı a părăsit distribuția serialului Aripi frânte, cu puțin timp înainte de încheierea filmărilor! A fost nevoit să plece sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Anne Hathaway este căsătorită de 10 ani cu actorul Adam Shulman

Anne Hathaway și Adam Shulman au un mariaj de 10 ani și o relație de peste 12 ani.

Actrița a fost ceruta în căsătorie în luna noiembrie a anului 2011 și deși a anunțat că nunta nu va avea loc până în anul 2013 deoarece este prea ocupată cu filmele în care are angajamente, Anne Hathaway a surprins pe toată lumea când aceștia s-au căsătorit.

Cei doi actori s-au căsătorit în anul 2012, în cadrul unui eveniment privat ce a avut loc în California, unde au fost prezenți aproximativ 100 de persoane ce au fost martorii unirii celor doi.

Repetițiile pentru ceremonia de căsătorie dintre Anne Hathaway și Adam Shulman au avut loc vineri seara. Nunta celor doi fiind una tradițional evreiască.

Aceasta declară de câte ori este întrebată despre frumoasa poveste de dragoste pe care cei doi o scriu de peste 10 ani că a fost dragoste la prima vedere și știa că acesta este iubirea vieții ei.

Citește și: Ce avere are Leonardo DiCaprio. Celebrul actor a împlinit 48 de ani

Surse: mamamia.com.au, people.com 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.