Accident grav în Capitală! O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca. Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

Autor: Alina Petre
Actualizat: 11 aug 2023, 02:55

O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca

O mașină a căzut în lac de pe Podul Florească în această dimineață. În autoturism de aflau două persoane.

Incidentul s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:00, pe Podul Floreasca. Mașina a dărâmat gardul de beton și a căzut în lac, în scurt timp autoturismul a fost acoperit de apă.

Citește și: Românca ucisă de un șofer beat, în Italia, a fost condusă pe ultimul drum. 500 de persoane i-au fost alături la slujba de înmormântare

O maşină a căzut în lac de pe Podul Floreasca

Accidentul s-a produs pe Podul Florească, din București. Se pare că în interiorul mașinii se aflau două persoane, care reușit să se salveze la timp.

Cele două persoane aflate în autoturism au fost găsite în exteriorul mașinii, conștienți și au fost transportați de urgență la Spitalul Floreasca pentru investigații medicale de specialitate.

La fața locului au intervenit forțele ISU și SMURD, iar scafandrii au făcut mai multe verificări pentru a se asigura că nu se mai afla nimeni în autoturism.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„La caz au fost identificate 2 victime, în exteriorul autoturismului, cărora li s-a acordat primul ajutor. Ulterior au fost transportate la Spitalul Floreasca”,  a transmis ISU Bucureşti Ilfov.

Ce s-a întâmplat cu oamenii din autoturism

Persoanele din autoturism au reușit să se salveze la timp și au fost transportate la spital. 

Din primele informații, se pare că în interiorul mașinii se aflau doi bărbați străini, cu vârsta de aproximativ 30 de ani.

Ei au fost transportați la spital conștienți, cu mai multe răni.

Încă nu este clar cum s-a produs accidentul și dacă șoferul avea viteză și a pierdut controlul volanului.

Autoritățile urmează să scoată autoturismul din apă, iar polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului de circulație.

Citește și: O fată de 17 ani din Focșani a murit, la patru luni de când a născut, după ce medicii ar fi uitat mai multe pansamente în corpul ei

 

Taguri: