Exclusiv! "Am fantezii cu Anna Lesko!" Mike Diamondz, detalii despre relația cu focoasa cântăreață

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 nov 2022, 14:17

Mike Diamondz a aceptat provocarea de a vorbi despre cateva capitole din viata lui, unele care la un moment dat au fost destul de controversate.

Celebrul artist și announcer de la Galele RXF a dezvăluit cum stau lucrurile în ce privește relația pe care o are cu focoasa cântăreață Anna Lesko. După ce în urma cu ceva vreme s-a speculat faptul că din cauza lui, artista s-ar fi despărțit de tatăl copilului sau, DJ Vinnie pentru că a fost surprinsa în club sarutandu-se cu Mike, iată că artistul a dezvăluit cum stau lucrurile intre ei.

Ce spune Mike Diamondz despre Anna Lesko

"Da, am fantezii cu Anna Lesko, muzical vorbind, îmi doresc să îi produc o piesa. Că artist este foarte senzuala. Nu e doar în muzica. Și când ne vedem și eu sunt un pic senzual. Este o femeie dulce, a fost replica lui Mike Diamondz pentru wownews.

Într-un interviu acordat în urma cu câțiva ani, artistul și-a spus părerea despre ce s-a întâmplat intre el și Anna Lesko.

Se pare că nu a existat un sărut, cel puțin nu cel despre care vorbește țoață lumea, însă a recunoscut că a avut pe moment anumite sentimente fata de ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment. Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână aşa.

Nu ştiu dacă a fost un început de relaţie. Am ajuns acasă singur şi am cercetat problema. Eu cu Anna mă ştiu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală şi eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeaşi atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu îşi păstrează distanţa e un semn',  a declarat artistul la un post TV.
Anna Lesko si DJ Vinnie au fost impreuna aproape 8 ani, relatie din care a rezultat baietelul cantaretei, Adam, in varsta de 8 ani.

 

 

Taguri: