Program TV „Infidelul”. Vezi online live episodul 31, subtitrat în limba română VIDEO. Derin, gest extrem pentru a se răzbuna pe Asya

Autor: Bianca Hriscu

Derin pune la punct un plan diabolic

Sursa: Captură KANAL D

Episodul 31 al serialului turcesc „Infidelul” începe la Kanal D vineri, 11 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Serialul este difuzat și online, live pe kanald.ro.

Serialul „Infidelul” ajunge vineri, 11 noiembrie 2022, la episodul cu numărul 31. Fanii serialului vor avea parte de un episod presărat cu foarte multe momente care le vor tăia respirația. La ce gest va recurge Derin pentru a se răzbuna pe Asya?

Ce se va întâmpla în episodul 31 al serialului turcesc „Infidelul”?

Asya va dezvălui tuturor secretul pe care îl ascunde Derin și anume că tânăra a pierdut sarcina.

Știind că acesta este singurul lucru care îl mai ține pe Volkan lângă ea, Derin nu poate accepta să îl piardă pe bărbatul iubit. Gândul că Volkan s-ar putea întoarce din nou la Asya o face pe Derin să pună la cale un plan diabolic pentru a-și înfrânge, în cele din urmă, rivala.

Derin s-a temut mereu că Volkan o va alege pe Asya, iar acum, când acest lucru este din ce în ce mai probabil, tânăra decide să apeleze la un gest extrem.

O va atrage pe Asya într-o capcană, astfel că cele două vor ajunge în aceeași mașină, la volan aflându-se Derin. Tulburată și având în minte doar dorința de a se răzbuna, Derin va accelera cu putere, mașina îndreptându-se spre prăpastie. Între timp, Asya îl va suna pe Volkan și îi va cere să cheme poliția, însă Derin îi va smulge telefonul din mână.

Derin și-a propus ca ea și Asya să moară împreună, astfel încât niciuna dintre ele să nu se poată bucura de dragostea lui Volkan.

Asya va reuși să acționeze frâna de mână în ultimul moment pentru a împiedica mașina să ajungă în prăpastie, însă rămâne de văzut dacă gestul ei va reuși să le salveze pe cele două. Astfel, în episodul 31 al serialului „Infidelul”, Asya și Derin vor fi din nou în pericol de moarte și asta din cauza obsesiei pe care Derin o are pentru Volkan.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Derin din serialul Infidelul, apariție înfricoșătoare la petrecerea de Halloween! Iată cum s-a deghizat celebra actriță Melis Sezen și ce reacții a stârnit în rândul fanilor ei din mediul online!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Infidelul” pe Kanal D

Serialul „Infidelul” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și prezintă povestea unei femei pe nume Asya, care descoperă că este înșelată de soț.

Totul se năruie în jurul ei în momentul în care Volkan decide să o părăsească definitiv pentru a forma, în mod oficial, un cuplu cu amanta sa. Cu toate acestea, lucrurile se vor întoarce împotriva lui, astfel că va ajunge să regrete că i-a fost infidel soției și că a renunțat la familia sa.

Serialul „Infidelul” este difuzat la Kanal D de două ori pe săptămână, mai exact în serile de vineri și sâmbătă, de la ora 20:00.

Cei care vor să urmărească serialul de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă trebuie să acceseze https://www.kanald.ro/live.html.   Serialul este difuzat și online, live, subtitrat în limba română.

Citește și: Gonul din serialul Infidelul, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată renumita actriță Gözde Seda Altuner, când nu se află pe platourile de filmare!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.