Îndrăgita Deniz Bolisik, mărturisiri emoționante despre personajul Nefise, jucat în serialul Aripi frânte! Iată ce a spus celebra actriță la finalul filmărilor! „Nefise este gata să facă orice pentru copiii ei”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 nov 2022, 13:57
aripi frante Foto(5)

Deniz Bolisik, alături de Fatih Al, in serialul Aripi frânte

Sursa: Instagram Deniz Bolışık

Deniz Bolisik, actrița care a jucat rolul Nefise în serialul Aripi frânte, a vorbit deschis despre felul în care ea a perceput caracterul personajului ei.

Cu aproape două decenii de experiență în domeniul actoriei, Deniz Bolışık a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă deosebită, dovedite în multe producții de excepție în care a jucat. Ajunsă la 40 de ani, superba Deniz are de gând să își continue drumul către cele mai înalte culmi ale succesului și să devină din ce în ce mai cunoscută pe plan internațional.

Unul dintre care i-au adus un succes răsunător a fost cel din serialul Aripi frânte, jucat între 2017 și 2018, unde a intrat în pielea sfioasei Nefise, o femeie sensibilă și puternică deopotrivă, care a luptat neîncetat pentru copiii săi și pentru unitatea familiei sale.

Îndrăgita Deniz Bolisik, mărturisiri emoționante despre personajul Nefise, jucat în serialul Aripi frânte

Deniz Bolisik și-a dorit încă din perioada adolescenței să devină actriță și peste ani, aceasta a hotărât să studieze Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, pe care a absolvit-o cu brio, reușind să își

vadă visul împlinit, iar pasiunea pentru profesie și talentul actoricesc au ajutat-o să ajungă treptat una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, petrecere cu peripeții! Iată cum a fost surprinsă, de curând, celebra actriță Deniz Bolisik!

La scurtă vreme după ce a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, Deniz a fost remarcată în anul 2006, de o mare casă de producție și cooptată să joace în primul ei proiect de televiziune, serialul Kırık Kanatlar, care i-a adus succes

și i-a deschis calea către cariera reușită de astăzi.

În anul 2017, Deniz Bolisik a acceptat să joace rolul principal Nefise, în distribuția serialului Aripi frânte, alături de mulți colegi renumiți din categoria celor mai actori ai Turciei. Filmările au durat aproape doi ani, iar îndrăgită actrița s-a implicat enorm, deoarece i-a plăcut scenariul, considerându-l o mare provocare. Mai mult decât atât, într-un interviu acordat unei publicații din Turcia, Deniz a mărturisit că i-a plăcut și echipa alături de care a lucrat pe platourile de filmare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Când am auzit despre proiect și despre povestea lui Nefise, mi s-a părut diferit.

Era riscant să joci o mamă a patru copii! Pentru a depăși acest lucru, am muncit din greu, iar echipa mi-a oferit sprijin mereu. Publicul a preluat, de asemenea, povestea noastră și a iubit serialul Aripi frânte. Implicarea mea în proiect a fost următoarea: Regizorul Ață Bey mă cunoștea deja. Am lucrat cu el și în alte proiecte anterioare. S-au gândit la mine și au crezut că sunt potrivită pentru acest rol și dintr-o dată m-am trezit în proiect”, a
mărturisit Deniz Bolisik, potrivit womensstyletr.com

După încheierea filmărilor pentru îndrăgitul serial Aripi frânte, Deniz Bolisik a transmis din nou un mesaj pe contul ei de socializare, în care își exprimă gândurile despre personajul Nefise, care i-a adus un mare succes. Atrăgând atenția asupra luptei lui Nefise de a nu-și destramă familia, Deniz Bolışık a declarat că personajul ei este gata să facă orice pentru copiii ei.

„Nefise nu a renunțat la copiii pentru nimic, pentru că fericirea ei trece prin prezența copiilor ei! Dar cred că Nefise este și o femeie pură, cu o fetiță înăuntru. Există în ea o tinerețe pe care nu a cunoscut-o, nu a experimentat-o ​​niciodată. Este întotdeauna că o fată demnă și sfioasă, dar o viață de lux poate atrage atenția oricărei fete. Nefise nu își dorește nicio bogăție, însă ceea ce o interesează ar putea fi întâlnirea cu dragoste mai degrabă decât cu lucruri materiale. A fost o călătorie provocatoare și mai dificilă pentru Nefise!”, a spus Deniz Bolisik, potrivit televizyongazetesi.com

Citește și: Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios! Iată cu cine a fost fotografiată celebra actriță Deniz Bolisik și ce se întâmplă între ei!