Top 3 Ceasuri Smart sub 100 Dolari!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 12 aug 2023, 00:45

Dacă doriți un ceas inteligent care să acopere elementele de bază la o fracțiune din prețul celor de renume, cum ar fi Apple Watch, avem tot ce vă trebuie!

Sursa: PixaBay

Dacă doriți un ceas inteligent care să acopere elementele de bază la o fracțiune din prețul celor de renume, cum ar fi Apple Watch, avem tot ce vă trebuie!

Dacă doriți un ceas inteligent care să acopere elementele de bază la o fracțiune din prețul concurenților de renume, cum ar fi Apple Watch, avem tot ce vă trebuie. Creșterea popularității ceasurilor inteligente în ultimii doi ani nu este o surpriză. Ce alt dispozitiv vă permite să efectuați apeluri telefonice, să trimiteți mesaje text, să ascultați muzică și să vă urmăriți ritmul cardiac, toate la încheietura mâinii? Aceste trei ceasuri funcționează cu toate telefoanele inteligente- atât iOS, cât și Android- și vin cu caracteristici excelente, cum ar fi urmărirea pașilor, a caloriilor, a somnului și a activității, GPS, ecrane

tactile, rezistență la apă și un monitor al ritmului cardiac.

LetsFit ID205L

Pe lângă elementele de bază pe care le-am enumerat anterior, acest smartwatch ieftin afișează notificări inteligente de pe dispozitivul tău Android și are un monitor de somn. De fapt, am constatat că acest smartwatch ieftin a avut cea mai precisă monitorizare a somnului dintre cele trei ceasuri din această comparație.

Ecranul său color de 1,3 inchi este decent, dar nu devine la fel de luminos ca unul dintre celelalte ceasuri din această listă. În plus, aveți doar patru fețe de ceas din care puteți alege. ID205L urmărește opt tipuri de antrenament- mers pe jos, alergare, ciclism, cățărare, yoga, cardio pe bandă, drumeții și ciclism staționar- și poate sincroniza datele de urmărire a fitness-ului cu Apple Health. Acesta este cel mai bun smartwatch care urmărește distanța în timpul unui antrenament în aer liber, va trebui să vă luați telefonul cu dvs.
deoarece acest ceas are GPS conectat, mai degrabă decât GPS la bord. Bateria durează până la 10 zile cu o utilizare regulată, care poate fi extinsă la 30 de zile dacă îl țineți în modul standby.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

NDur Smartwatch

Acest cel mai bun smartwatch de buget dovedește că aparențele pot fi înșelătoare, deoarece prețul de 65 de dolari nu se potrivește cu exteriorul său premium și cu funcțiile inteligente. Ceasul inteligent NDur are o ramă metalică elegantă și o curea confortabilă, iar ecranul tactil color de 1,4 inchi a fost cel mai luminos dintre ceasurile pe care le-am testat pentru acest lucru. Este destul de ușor de văzut în lumina directă a soarelui.

Acesta poate urmări șapte tipuri de antrenament: mers pe jos, alergare, ciclism, sărituri, badminton, baschet și fotbal. Are GPS conectat, la fel ca Fitbit Charge 4, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de telefon la îndemână pentru a urmări distanța și pentru a vedea traseul de antrenament cartografiat. Cu toate acestea, urmărirea somnului nu pare să fie la fel de precisă, deoarece a crezut că dorm în timp ce stăteam pe canapea și mă uitam la televizor și spălam vasele înainte de culcare.
Dar este singurul dintre aceste ceasuri inteligente care monitorizează pe loc nivelul de oxigen din sânge, sau SpO2. Poate monitoriza chiar și tensiunea arterială cu citire la cerere. Acestea fiind spuse, fiți conștienți de faptul că notificările de la senzorii aplicației acestui ceas nu sunt autorizate din punct de vedere medical și nu ar trebui să fie folosite niciodată pentru a înlocui un dispozitiv medical sau pentru a determina dacă trebuie sau nu să solicitați un tratament. Bateria are o durată de aproximativ șapte zile de utilizare continuă.

Amazfit Bip S

Cel mai scump smartwatch de pe această listă nu are la fel de multe caracteristici ca fratele său mai scump, Amazfit GTS, dar pentru că este aici pentru un motiv întemeiat. Ecranul său tactil TFT de 1,3 inchi rămâne aprins în permanență, similar cu Apple Watch Series 6, Galaxy Watch 3, TicWatch Pro și cu ceasurile Inspire și Sense de la Fitbit, astfel încât nu va trebui să vă ridicați încheietura mâinii de fiecare dată când doriți să aflați ora. Ecranul tactil nu arată la fel de premium ca ceasurile mai scumpe, dar acest ceas are o lumină de fundal. Bip S are, de asemenea, GPS încorporat, astfel încât puteți lăsa telefonul în urmă atunci când ieșiți la alergat sau la un alt antrenament în aer liber. De asemenea, are cea mai robustă funcție de urmărire a exercițiilor fizice, cu suport pentru 10 tipuri de antrenamente: alergare, ciclism, eliptică, cardio pe banda de alergare, mers pe jos, spinning, greutăți/freestyle, yoga, înot în interior/exterior. De asemenea, vă oprește automat antrenamentul atunci când detectează că nu v-ați mișcat pentru o perioadă de timp. Acest smartwatch accesibil are cea mai mare selecție de fețe de ceas din care poți alege, plus opțiunea de a personaliza unele dintre metricile afișate- cum ar fi vremea, urmărirea activității sau monitorizarea ritmului cardiac. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, compania susține că Bip S poate obține până la 40 de zile de utilizare în standby. Dar cu o utilizare regulată, inclusiv câteva antrenamente GPS, este mai probabil să obțineți 15 zile între încărcări.

Citește și: Top 3 Ceasuri Smart 2022! Afla cele mai bune optiuni moderne!

Citește și: Top 3 Smartphone până la 200 de euro! Afla care sunt alegerile in 2022

Citește și: Top 5 monitoare pentru munca de acasa în 2022!

 

 

Taguri: