Două minore din Brașov ar fi fost răpite de un bărbat de 42 de ani. Ce le-a spus acesta mamei fetelor

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 aug 2023, 00:55

Două minore din Brașov ar fi fost răpite de un bărbat de 42 de ani. Ce le-a spus acesta mamei fetelor

Sursa: Observatornews.ro

Două fete din Brașov, una de 10 ani și una de 12 ani, ar fi fost răpite din Brașov, chiar de către un bărbat de 42 de ani. Mama lor știa că fetele vor pleca de acasă.

UPDATE. Fetele au fost găsite în județul Prahova

Cele două fete au fost găsite astăzi, 12 noiembrie, în urmă cu puțin timp, în județul Prahova. Bărbatul de 42 de ani, care a spus că le ia pentru a le duce la grătar, a fost reținut și va fi dus la audieri.

Cercetările continuă, în cadrul unui dosar penal care a fost deschis sub aspectul de săvârșire al infracțiunii de lipsire de libertate, în mod ilegal.

ȘTIRE INIȚIALĂ. Două minore din Brașov au plecat de acasă în noaptea de 11 noiembrie 2022

Două minore din Brașov au fost date dispărute și un bărbat de 42 de ani ar fi fost cel care le-a răpit. Poliția cere ajutorul oamenilor, pentru ca fetele să fie găsite.

Două minore din Brașov ar fi fost răpite de un bărbat de 42 de ani

Poliția a dat alerta de răpire în cazul a doua fete de 10 și de 12 ani, în Brașov. Astăzi, 12 noiembrie, în jurul orei 10:25, a fost sesizat dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, prin apel 112, cu privire la dispariția a două minore.

Gabriela-Mihaela Repede are 12 ani, iar Elena-Andreea Gesco are 10 ani, niciuna dintre ele nemaiajungând acasă. Ieri, 11 noiembrie, în jurul orei 19:00, la domiciliul fetelor din comuna Vama Buzăului, județul Brașov, ar fi venit un bărbat de 42 de ani.

Numele lui este Zapan Constantin și ar fi un prieten de-al partenerului mamei celor două fete. Acesta i-ar fi cerut voie mamei să le ia pe fete le un grătar, la el acasă, și să le aducă înapoi în jurul orei 21:00.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: O adolescentă de 14 ani a fost spulberată de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni, în Satu Mare

Deoarece fetele nu au mai venit acasă și nici bărbatul nu mai răspundea la telefon, femeia a sunat la poliție, iar mecanismul „Alertă copil răpire”  a fost declanșat și a fost constituită și celula de criză.

Mai multe echipaje din județ au efectuat verificări, iar persoanele care pot furniza informații sunt rugate să sune imediat la 112.

Semnalmentele celor două fete

Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 12 ani, are ochi căprui, părul șaten și de lungime medie. La momentul dispariției, era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro deschis, cu pantaloni bluejeans și purta pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

Citește și: O fată de 17 ani din Focșani a murit, la patru luni de când a născut, după ce medicii ar fi uitat mai multe pansamente în corpul ei

Elena-Andreea Gesco, în vârstă de 10 ani, are ochii verzi, părul șaten, de lungime medie și, la momentul dispariției, purta un trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră și dungi albe.