LIVE UPDATE Ziua 263 de război în Ucraina: Alexander Dughin, filozof rus, susține că Vladimir Putin este responsabil pentru eșecul înregistrat în partea de sud a Ucrainei

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 13 nov 2022, 17:57

LIVE UPDATE Ziua 263 de război în Ucraina: Armata ucraineană a recucerit zeci de localități din regiunea Herson, iar Rusia și Iran vor aprofunda legăturile dintre ele

Sursa: Instagram: zelenskiy_official

În a 263-a zi de război, Volodimir Zelenski a declarat că armata rusă, înainte de a pleca din Herson, a distrus infrastructura cheie a orașului, iar armata sa a reușit să elibereze 60 de localități.

UPDATE ORA 17:00.Putin urmează să organizeze o întâlnire operațională

Vladimir Putin va organiza o întâlnire operațională cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate, în decursul săptămânii următoare, susține Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

UPDATE ORA 15:00: Dughin susține că este, în continuare, de partea Rusiei

După ce l-a învinovățit pe Vladimir Putin pentru eșecul din Ucraina, Dughin a spus, la scurt timp, că rămâne fidel președintelui Rusiei, dar și că va susține „operațiunea militară specială ”, pănă când aceasta va ajunge la final.

UPDATE ORA 13:00. Ministrul de Externe al Rusiei aduce noi acuzații Occidentului

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, a afirmat faptul că Occidentul „militarizează” partea de sud-est a Ucrainei împotriva intereselor Rusiei și Chinei. De asemenea, șeful diplomației a spus că aliații NATO și Statele Unite ale Americii „încearcă să pună stăpânire pe acest spațiu”.

UPDATE 11:30. Alexander Dughin, filozof rus, susține că Vladimir Putin este responsabil pentru eșecul înregistrat în partea de sud a Ucrainei

Alexanderi Dughin a afirmat că Vladimir Putin este răspunzător pentru eșecul pe care armata rusă l-a înregistrat în sudul Ucrainei. Acesta a continuat, spunând că, în societățile arhaice, conducătorii țării care nu o puteau conduce erau uciși.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

UPDATE ORA 10:30. Armata ucraineană a lovit o clădire în care se aflau aproximativ 500 de soldați ruși

Statul Major General al forțelor armate ucrainene a anunțat că astăzi, 13 noiembrie, trupele ucrainene au lovit, cu foarte mare precizie, o zonă de concentrare a forțelor ruse din regiunea Herson. În acea clădire, se aflau aproximativ 500 de soldați ruși.

Cel puțin două camioane ar fi fost duse într-un oraș din districtul Kakhovka, la aproximativ 80 de km de Herson, cu cadavre, iar 56 de soldați ruși răniți grav ar fi fost duși la spital.

UPDATE ORA 09:00. Volodimir Zelenski susține că cele mai grele lupte se duc în regiunea Donețk

Volodimir Zelenski a afirmat că, în regiunea Donețk, se duc cele mai grele lupte: „acolo este, pur și simplu, un iad.

Acolo sunt lupte extrem de dure în fiecare zi”.

Citește și: Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, acceptă să se așeze la masa negocierilor cu Vladimir Putin. Când vor începe acestea

„Unitățile noastre se apără cu curaj- ele rezistă presiunii teribile a invadatorilor, păstrând liniile noastre de apărare”, a mai spus acesta.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.