Nuntă surpriză! Asli Enver, cea mai frumoasă mireasă din Istanbul! Celebra actriță s-a căsătorit pentru a doua oară! Iată primele imagini de la fericitul eveniment!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 nov 2022, 13:44
asli enver Foto(6)

Asli Enver s-a căsătorit cu alesul inimii sale

Sursa: Instagram Asli Enver

Actrița Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, și iubitul ei și-au unit destinele într-un cadru de poveste. Iată ce ținute au ales să poarte cei doi miri!

Asli Enver se numără printre cele mai în vogă actrițe ale Turciei. În cei douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, Asli a dovedit un talent desăvârșit, o carisma aparte și o pasiune nebună pentru profesie, care au ajutat-o să devină treptat una dintre cele mai apreciate actrițe din Turcia. Dincolo de carieră strălucită, Asli Enver nu a avut parte de același mare succes și în viață personală, deoarece a trecut cu ani în urmă printr-un divorț și prin mai multe dezamăgiri pe plan sentimental.

Însă anul acesta a fost unul de-a dreptul minunat pentru celebra actrița deoarece această și-a întâlnit mare iubire, iar de curând s-a căsătorit, devenind mireasă pentru a două oară.

Nuntă surpriză! Asli Enver, cea mai frumoasă mireasă din Istanbul! Celebra actriță s-a căsătorit

După câteva relații cu final nefericit, Asli Enver a declarat cu ceva vreme în urmă că nu mai crede în dragostea perfectă și împlinită.

Renumită actrița părea că este urmărită de ghinion pe plan sentimental, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri până în prezent, deși declara de fiecare dată că se simte fericită alături de partenerul ei.

Citește și: Celebra Asli Enver iubește din nou! Iată cine este carismaticul bărbat care i-a furat inima frumoasei actrițe, la scurt timp de la despărțirea de renumitul om de afaceri Önder Öztarhan!

În anul 2012, Asli Enver s-a căsătorit cu actorul Birkan Sokullu, după o relație de câțiva ani, însă mariajul lor a început să se destrame după doar un an de la nuntă, iar în 2015 au decis de comun acord să divorțeze. După divorțul de primul ei soț, Asli Enver și-a adunat forțele și a mers mai departe, dedicându-se trup și suflet carierei sale o lungă perioada de timp, până când l-a întâlnit pe carismaticul actor și cântăreț, Murat Boz, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După câțiva ani de iubire, cei doi îndrăgostiți se gândeau la o posibilă căsătorie, spre marea încântare a fanilor lor, însă în cele din urmă aceștia au pus capăt poveștii lor de iubire.

Deși au încercat în repetate rânduri să își rezolve problemele și să se împace, Asli Enver și Murat Boz și-au spus adio pentru totdeauna.

Între timp, celebra actrița a mai trecut și prin alte câteva relații însă de scurtă durata, care de asemenea i-au adus mari dezamăgiri. La sfârșitul anului trecut, presă din Turcia a scris despre faptul că frumoasa Asli Enver iubește din nou și la scurt timp această a confirmat relația cu un celebru om de afaceri turc, Önder Öztarhan, care o ceruse deja în căsătorie.

Însă la un moment dat relația lor a suferit o ruptură și cei doi au decis să se despartă definitiv și să meargă fiecare pe drumul lui.

În această vară, presa turcă a anunțat că dragostea i-a surâs din nou celebrei Asli Enver și că ar avea o relație cu managerul unui spital din Istanbul, Berkin Gökbudak, mai precis, directorul diviziei de management- Oncologie – Hematologie și Boli metabolice rare- JANSSEN, pe care l-a cunoscut cu aproape patru luni în urmă, prin intermediul unor prieteni comuni. Se pare că relația lor a evoluat frumos, iar iubirea lor a sporit treptat, iar de curând cei doi îndrăgostiți au decis să își unească destinele.

Citește și: Renumita Asli Enver, eroina serialului Mireasa din Istanbul, cerută în căsătorie! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o și când va fi nunta!

Pe 12 octombrie, Asli Enver s-a căsătorit cu Berkin Gökbudak și a fost cea mai frumoasă mireasă din Istanbul. Nuntă a avut loc într-un cadru de poveste din Istanbul, în prezența rudelor apropiate și a câtorva prieteni și colegi de breaslă. Potrivit gecce.com, martorul de cununie al miresei a fost bunul ei prieten, Cihan Çalışkantürk, iar cel al mirelui a fost renumitul producător turc, Saner Ayar. La scurt timp după cununie, îndrăgită actrița și-a anunțat și fanii din mediul online, publicând câteva imagini frumoase de la nuntă, menționând într-un scurt comentariu faptul că a spus în sfârșit marele DA.