O femeie din Alba a fost luată dintr-o parcare, de cinci persoane, și dusă cu forța să se mărite. Unde i s-a spus acesteia că va ajunge

Autor: Andreea Buinoschi

O femeie din Alba a fost luată dintr-o parcare, de cinci persoane, și dusă cu forța să se mărite. Unde i s-a spus acesteia că va ajunge

Sursa: pexels

O femeie din Alba au fost luată de cinci persoane și dusă în alt județ, pentru a se mărita cu forța. Aceasta a fost dusă în județul Timiș.

O tânără din Alba de doar 25 de ani a fost luată de către cinci persoane și dusă tocmai în județul Timiș, cu pretextul că merge să ia masa la un restaurant, dar, de fapt, aceasta trebuia să se mărite cu forța.

O femeie din Alba a fost dusă să se mărite cu forța

Incidentul a avut loc în anul 2019 și, pe data de 9 noiembrie a acestui an, cele cinci persoane care au luat-o au fost condamnate pentru lipsire de libertate, în mod ilegal, în urma deciziei magistraților de la Judecătoria

din Alba.

Conform alba24.ro, la mijloc ar fi fost o înțelegere pentru o căsătorie între inculpatul principal și fata care, la vremea respectivă, avea 25 de ani. Prin intermediul unui comunicat de presă al IPJ Alba, polițiștii au anunțat că doar patru persoane din cele cinci au fost reținute.

La două luni distanță, și ultima persoană a fost reținută de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Citește și: O fetiță de 11 ani a fost ucisă și torturată de către familia adoptivă. Tatăl fetei și-a luat viața chiar în fața oamenilor legii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fata fusese luată din parcarea unui centru comercial din Alba, după ce i s-a spus că merge să ia masa la un restaurant unde este așteptată pentru o discuție în legătură cu o posibilă nuntă. În timp ce se afla în mașină, fata și-a dat seama că nu se îndreaptă spre locația respectivă, iar băieții au dus-o, de fapt, la domiciliul unuia dintre ei, din județul Timiș, orașul Recaș.

Cei cinci băieți au primit închisoare cu suspendare

„În data de 27.08.2019, inculpatul C.I. a luat-o pe persoana vătămată dintr-o parcare din Alba Iulia și a determinat-o să urce în autoturismul său, sub pretextul că vor lua masa la un restaurant, însă, ulterior, ajutat de inculpaţii C.A., Ş.A., S.G. şi R.A.M., a dus-o la domiciliul său din orașul Recaș, județul Timiș, iar ulterior în orașul Lugoj, contrar voinței acesteia.

Cu această ocazie, inculpaţii R.A.M. şi Ş.A. au coborât din autoturismul lor, au luat-o în brațe pe persoana vătămată și au mutat-o de pe scaunul dreapta față al autoturismului inculpatului C.I. pe bancheta din spate, unde a fost flancată de inculpatele S.G. şi C.A., în contextul în care persoana vătămată era transportată contrar voinței sale în orașul Recaș”, au spus procurorii din Alba Iulia.

Citește și: Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte

Mai mult decât atât, inculpatul principal a primit un an și opt luni de închisoare cu suspendare din partea judecătorilor din Alba Iulia, iar ceilalți patru complici au primit câte un an și patru luni, tot cu suspendare.