4 filme cu Danny DeVito, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 14 aug 2023, 03:40

4 filme cu Danny DeVito, unul dintre cei mai îndrăgiți actori de comedie

Sursa: Facebook Danny DeVito Appreciation Group

Danny DeVito este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie, filmele în care apare fiind foarte apreciate, însă acesta nu s-a oprit doar la actorie, pasiunea sa pentru producțiile cinematografice l-au ajutat să aibă un succes incredibil ca și regizor și producător.

Danny DeVito a câștigat numeroase premii pentru aparițiile sale în filme cunoscute, fiind ales pentru talentul actoricesc pe care acesta îl arată de fiecare data pe marile ecrane, iar acestea sunt doar câteva filme în care Danny DeVito apare.

Citește și: A murit Ghiță din „La moara cu noroc”. Constantin Codrescu ne-a părăsit la 91 de ani

Filme cu Danny DeVito în rol principal

Throw Momma from the Train

Danny DeVito aduce o nouă abordare acestui film, iar acesta interpretează rolul unui fiu sărit de pe fix, ce dorește să îi pună capăt zilelor mamei sale. Fiind prea slab pentru a putea duce planul la bun sfârșit, acesta apelează la ajutorul unui prieten, însă lucrurile iau o întorsătură la care nu se aștepta și se mișcă foarte rapid.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Drowning Mona

Mona este o femeie nesuferită, ce moare, prăbușindu-se cu mașina într-un lac, însă șeful poliției crede că acest accident este o crimă, așa că începe să îi investigheze pe toți posibilii făptași.

Polițistul începe să îi ancheteze pe toți, începând cu fiul femeii și terminând cu toți vecinii cu care femeia a avut diferite divergențe. Povestea începe să se încurce atunci când polițistul realizează că Mona avea și câteva aspecte ale vieții pe care nimeni nu le cunoștea.

Citește și: Nuntă surpriză! Asli Enver, cea mai frumoasă mireasă din Istanbul! Celebra actriță s-a căsătorit pentru a doua oară! Iată primele imagini de la fericitul eveniment!

Filme cu Danny DeVito în rol secundar

One Flew Over the Cuckoo's Nest

Patrick McMurphy se îndrăgostește de o fată de 15 ani, iar acest lucru îl va face să stea o perioadă la pușcărie, pentru corupere de minori, însă acesta reușește să dovedească nebunia acestuia și este transferat într-un azil. În acesta azil viața nu este deloc mai ușoară și ajunge să afle că asistenta șefă îi depășește pe pacienții săi.

Din dorința lui Patrick McMurphy din a destinde puțin atmosfera dezolantă, acesta îi învață pe colegii săi baschet și jocuri de cărți.

McMurphy dă o petrecere, dar aceasta nu se termină deloc bine, unul dintre pacienți luându-și viața, iar de aici se întâmplă lucruri nebunești.

When in Rome

Beth este o fată ce trăiește în New York, o romantică incurabilă, însă norocul nu a venit până acum la ușa ei.

Sora acesteia o anunță că se va căsători cu un Italian pe care îl cunoaște de doar două săptămâni, așa că Beth pleacă în Italia pentru a fi domnișoară de onoare și poate pentru a își întâlni sufletul pereche. Aceasta s-a îndrăgostit de Nick, un jurnalist ce este cavaler de onoare, însă Beth nu are noroc și la sfârșitul petrecerii declară război iubirii și merge la faimoasa fântână a dragostei din Roma pentru a arunca monede, în ajutorul găsirii marei sale iubiri.

Fără a exista o explicație, toți cei care au aruncat monede în acea fântână se îndrăgostesc de Beth, dar care va fi marele final al fetei?

Citește și: Seamănă ca două picături de apă. 4 fotografii cu Ștefan Bănică Senior și fiul său, Ștefan Bănică Junior

Sursa: Facebook Danny DeVito Appreciation Groupcinemagia.ro

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.