Cadouri cu dichis. Ghidul tău pentru un Crăciun de Poveste

Author: Diana Tilă

Te-ai întrebat vreodată de ce dăruim? Ce ne face să facem atât de senini, chiar bucuroși, gesturi frumoase pentru cei din jur? Ce forță ne mână-n luptă când vine vorba de singurul sport de iarnă practicat de către toți oamenii de pe planetă în același timp: alergatul după cadourile de Crăciun?

Noi, da. Răspunsul întrebării este că bucuria pe care o simțim atunci când dăruim un cadou celor dragi este mai intensă și rezistă mai multă vreme decât cea resimțită atunci când primim noi unul.

Cu acest gând în minte și din dorința de a alimenta cât mai mult această nevoie sufletească de a dărui, am pregătit pentru dumneavoastră o serie de sugestii menite să vă inspire în alegerea celor mai frumoase cadouri cu tematică de Crăciun.

Indiferent dacă alegeți un cadou pentru cineva apropiat, pentru un membru al familiei, pentru un prieten sau un coleg de birou, un lucru e cert: de Sărbători, toată lumea iubește brazii împodobiți și decorațiunile strălucitoare. N-ai cum să dai greș dacă mergi în direcția asta, fie că alegi crenguțe decorate cu ilex con și stea, ornamente din lemn natur sub formă de săniuțe, schiuri sau patine, ursuleți sau șampanie pe băț.

Simbolul universal al iubirii nu putea lipsi de pe listă și i-am oferit, așadar, locul cuvenit. Dacă dăruiți cu dragoste și vă doriți ca destinatarul să știe asta, punem pe lista sugestiilor și coșurile din crenguțe naturale sub formă de inimă decorate cu sclipici, seturile de cutii pentru cadou în formă de inimă decorate cu modele tradiționale de Crăciun și nu în ultimul rând, seturile de ornamente pe băț în formă de inimioară roșie cu sclipici.

Aveți de luat un cadou mai degrabă colegial și inimioarele nu sunt fix ceea ce căutați? Nu vă îngrijorați, am pus deoparte un set de ornamente de brad cu Hansel și Gretel, cutiile de cadou în formă de sanie – disponibile pe alb și pe roșu – și seturile de scorțișoară natur disponibile pe trei dimensiuni: 5, 11 și 15 cm.

Elementele decorative in formele clasice de stea, ful de nea, îngeraș sau brăduț din lemn sunt și ele prezente printre opțiuni și pot fi folosite ca decorațiuni de brad sau elemente cheie în ambalarea diferitelor cadouri, atunci când sunt prinse de rolele textile cu modele de Crăciun. Alături de ele se află și nelipsitele instalații luminoase cu led, lumânările artificiale și brăduții cu fes și conuri, opțiuni extrem de versatile și de apreciate în rândul cadourilor de sărbători.

Toate sugestiile de mai sus au fost atent alese de pe afo.ro unde atenția vă poate fi ușor răpită de multiplele variante disponibile, de culorile și texturile care vă teleportează instant în ziua de Crăciun, de poveștile pe care le puteți contura cu dichis și împacheta cu stil și pamblici colorate, vesele și pline de motive specifice sărbătorilor de iarnă.

Poate părea ireal dar dacă le priviți suficient de mult, ornamentul cu măr copt și scorțișoara natur vă vor purta într-un ținut de basm unde crenguțele brazilor sunt deja ninse și toată lumea deschide cadourile de Crăciun.

Bucurați-vă de senzația trăită, adăugați în coșul de cumpărături tot ceea ce vă face să zâmbiți și nu uitați că mai presus de valoarea cadoului se află întotdeauna intenția cu care a fost dăruit, atenția concentrată pe detaliile care contează și bucuria multiplicată prin dăruire.

Nu e prea devreme să ne gândim deja la cea mai așteptată lună din an, luna Decembrie, ba dimpotrivă. Aglomerația specifică ultimelor zile dinainte de Crăciun ne-a învățat din experiența anilor trecuți că cine se apucă de împachetat încă din Noiembrie, are o șansă în plus să termine până în seara de Ajun.

Vă invităm să scotociți în toată categoria dedicată sezonului de Crăciun de pe pagina noastră și să vă lăsați inspirați de combinații inedite, de culorile vibrante și de materialele prețioase. Tot ceea ce oferiți va avea efectul dorit dacă alegeți cu sufletul și cu destinatarul în gând.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.